Betsson

Bilde: Bildbyrån

Kvartfinalene i ishockey-VM 2021

I går, 3. juni, ble de fire kvartfinalene spilt i Latvia, og det gikk omtrent som man skulle tro. Storfavorittene vant sine kamper.

Tyskland mot Sveits (3-2)

Tyskland fikk en relativt tung åpning etter at Sveits dunket en i garnet og satte 1-0 etter bare 15 minutter  inn i første periode. Andre periode så ikke ut til å bli noe bedre for Tyskland som falt enda ett mål bak i da Sveitsiske Fabrice Herzog satte in kampens andre mål, og 2-0 til Sveits. Heldigvis fikk Tyskland bare noen minutter senere en redusering til 2-1 som holdt livet videre i kampen. Tredjeperiode skulle være en seier for Sveits som holdt unna frem til siste minutt. Da klokken viste 59:16 fikk Tyskland satt inn utlikningen og lagene gikk uavgjort ut av siste periode.

Det var det sudden death, men ingen lag klarte å avgjøre her. Kampen skulle dermed avgjøres på straffer. Sveits åpner straffene med et skudd på keeper, etterfulgt av en tysk bom, en ny tysk redning og en ny tysk bom. Fire skudd er tatt og ingen har scoret. Deretter setter begge lag en straffe hver før begge lag redder en hver. De skulle avgjøres i siste runde. Her er det Sveits som ikke setter pucken i nettet, mens Tyskland avgjør kampen med et mål. Tyskland vinner kampen på straffer 3-2.

(Video henter fra IIHF)

 

USA mot Slovakia (6-1)

Det ble en mareritt-åpning fro Slovakia som slapp in hele tre mål i løpet av de 19 første minuttene av første periode. Utover i andre periode kom den slovakiske reduseringen, men kun for å etterfølges av en ny amerikansk scoring til 4-1. I siste periode var det nok en gang USA som tok føringen med en 5-1 scoring etter bare 5 minutter og kampen var avgjort. Et nedbrutt slovakisk lag hadde ikke sjans og USA fikk lurt inn enda en i mål. Kampen endte 6-1 til USA.

(Video henter fra IIHF)

Russland – Canada (1-2)

Dette var kanskje den aller mest spennende kampen i årets ishockey VM. Disse to lagene har store stjerner, men skulle man tro på formen fra gruppespillet skulle dette være en enkel russisk seier. Slik ble det ikke. Første periode endte målløs til tross for en canadisk 2-minutter midt i perioden. I andre periode satte derimot Russland en i nettet, og de tok føringen 1-0. I siste periode var Canada endelig sterke nok og fikk inn en avgjørende utlikning. Det stod 1-1 da tiden var ute, og kampen skulle avgjøres på overtid. Her var det kanadiske Andrew Mangiapane som ble helt da hadd satt pucken i nettet etter bare 2 minutter og 12 sekunder. Canada vant kampen 2-1.

(Video henter fra IIHF)

Finaland – Tsjekkia (1-0)

Dette skulle være en enkel sak for Finland som har vists sterk form gjennom mesterskapet. Slik gikk det ikke helt til tross for finsk seier. Første periode stod uten mål og kun en 2 minutter. Andre periode derimot ble mer spennende da Finland satte 1-0 etter 12 minutter inn i perioden og deretter dro på seg en 2 + 10 minutter. Siste periode ble ganske lik som første uten mål, og Finland går videre til semifinalen. Finland vant 1-0.

Dersom du fulgte vårt betting tips for kampen vant du også en fin sum!

(Video henter fra IIHF)

 

Her er resultatene fra ishockey-VM i år

USA
6 - 1
Tyskland
Finland
2 - 3 O
Canada
USA
2 - 4
Canada
Finland
2 - 1
Tyskland
USA
6 - 1
Slovakia
Sveits
2 - 3 S
Tyskland
Russian Olympic Committee
1 - 2 O
Canada
Finland
1 - 0
Tsjekkia
Sveits
6 - 3
Storbritannia
Canada
2 - 3 S
Finland
Slovakia
3 - 7
Tsjekkia
Italia
2 - 4
USA
Russian Olympic Committee
6 - 0
Kviterussland
Tyskland
2 - 1
Latvia
USA
2 - 0
Tyskland
Tsjekkia
2 - 1 S
Danmark
Russian Olympic Committee
3 - 2 S
Sverige
Norge
3 - 1
Kasakstan
Italia
1 - 7
Canada
Kviterussland
0 - 6
Sveits
Sverige
3 - 1
Slovakia
Finland
3 - 2 O
Latvia
Italia
3 - 11
Kasakstan
Tsjekkia
6 - 1
Storbritannia
Sveits
1 - 4
Russian Olympic Committee
Norge
1 - 2
USA
Slovakia
2 - 0
Danmark
Tyskland
1 - 2
Finland
Sverige
4 - 1
Storbritannia
Kasakstan
2 - 4
Canada
Latvia
3 - 4 S
Norge
Danmark
5 - 2
Kviterussland
USA
4 - 2
Latvia
Sveits
8 - 1
Slovakia
Sverige
2 - 4
Tsjekkia
Finland
3 - 0
Italia
Russian Olympic Committee
3 - 0
Danmark
Kasakstan
3 - 2
Tyskland
Canada
4 - 2
Norge
Kviterussland
3 - 4
Storbritannia
USA
3 - 0
Kasakstan
Storbritannia
2 - 3 O
Danmark
Sveits
0 - 7
Sverige
Finland
5 - 2
Norge
Slovakia
3 - 1
Russian Olympic Committee
Latvia
3 - 0
Italia
Tyskland
3 - 1
Canada
Tsjekkia
3 - 2 O
Kviterussland
Norge
4 - 1
Italia
Storbritannia
1 - 2
Slovakia
Sverige
0 - 1
Kviterussland
Kasakstan
2 - 1 S
Finland
Danmark
0 - 1
Sveits
Canada
1 - 5
USA
Norge
1 - 5
Tyskland
Danmark
4 - 3
Sverige
Storbritannia
1 - 7
Russian Olympic Committee
Finland
2 - 1
USA
Latvia
2 - 3 S
Kasakstan
Tsjekkia
2 - 5
Sveits
Russian Olympic Committee
4 - 3
Tsjekkia
Tyskland
9 - 4
Italia
Canada
0 - 2
Latvia
Kviterussland
2 - 5
Slovakia