Å sette spill på en kamp som pågår, såkalt liveodds, er et fenomen som nå også er tilgjengelig under hockey-VM. Et spill på liveodds kan virkelig heve stemningen på TV-sofaen når du følger en kamp og forhåpentligvis kan analysen din som tilskuer resultere i utbytte. Her kan du lese mer om liveodds, samt ta del i aktuelle spill på pågående kamper under hockey-VM 2024.

Live odds for Hockey-VM 2024 (Vises bare under kamp)

Hva er live odds?

Live odds eller live betting er det samlede navnet for å satse på en kamp mens den pågår. Spill som disse er tilgjengelige fra det faktum at bare noen få minutter av en kamp i Hockey VM har gått, til det endelige signalet høres ut. Du kan satse på live odds via mobilen eller datamaskinen, der det første alternativet er det mange foretrekker når det gjelder å spille raskt.

Live odds blir ofte funnet på en rekke ting under en kamp. I tillegg til å satse på vinneren av kampen, kan du satse penger på hvilket lag, eller hvilken individuell spiller, du tror vil score neste mål. Noen live odds har veldig kort spilletid, mens andre strekker seg gjennom hele kampen.

Som med vanlige odds kan live odds variere avhengig av hva som skjer i kampen. Det er derfor viktig å alltid finne riktig posisjon å satse på. I forbindelse med en kamp som spilles blir live odds fra det tippeselskapet som sponser kampen vanligvis presentert på TV-skjermen. Selv for de som ikke har investert penger selv, kan det være morsomt å se hvordan disse tallene endrer seg kontinuerlig basert på hva som skjer på isen.

Betting selskap som tilbyr Live Odds til Hockey-VM 2024

Velobet logo
 • 150% velkomstbonus opp til
  1000 €

 • Bonus og inskudd må omsettes 15 ganger på minst tre kamper, hver med odds på minst 1.30.

 • Les mer på regler og vilkår

Til Velobet

18+, velkomstbonusen gjelder alle nye kunder. Minimumsinnskudd 20 €. Maks bonus er 1000 €. Bonusen vil bli kreditert til kundens konto automatisk etter det første innskuddet er gjort. For å motta bonusen må du aktivere den manuelt før du plasserer innsatsen. Bonusen må bli omsatt innen 30 dager. Bonus og inskudd må omsettes 15 ganger på minst 3 arrangementer, hvert med en odds på minst 1,30. Hjelpelinjen.no. Spill ansvarlig. Tilbudet kan kun benyttes en gang.

 • 100% innskuddsbonus opp til kr 2000

 • Bonus og innskuddet må omsettes 5 ganger med minsteodds på 1,50

 • Les mer på regler og vilkår

Til SG Casino

18+. Velkomstbonusen gjelder kun for nye kunder. Minimumsinnskudd kr 200. Bonus er 100% av verdien av det første innskuddet opp til maksimalt 2000 kr. Første innskudd må omsettes en gang før bonusen kan aktiveres. Bonus må omsettes innen 30 dager etter aktivering. Hjelpelinjen.no. Spill ansvarlig.

 • Sett inn kr 500 – få kr 1000 ekstra

 • Bonus må omsettes 10 ganger med minsteodds på 1,40

 • Les mer på regler og vilkår

Til Unibet

18+. Velkomstbonusen gjelder kun for nye kunder. Minimumsinnskudd €10. Bonusen må aktiveres innen 14 dager etter registrering. Bonusen må omsettes innen 30 dager etter aktivering. Hjelpelinjen.no. Spill ansvarlig.

Kan du spille Live Odds på Hockey VM?

Akkurat som i forbindelse med kamper i de vanlige ligaene, er det muligheten til å spille live odds under hockey-VM. Når turneringen finner sted, har de fleste ligaer over hele verden allerede avsluttet sesongen, noe som gjør turneringen til et hett spill. De vanligste tingene å spille live er hvem som vinner kampen, hvem scorer neste mål og hvor mange mål, hjørner eller lignende det blir i kampen over lag eller i en individuell periode.

Hvilke tippeselskaper tilbyr live odds under Hockey VM?

Flere og flere tippeselskaper i dag tilbyr live odds i deres utvalg av spill på tvers av lag. Det du må huske på er at selv om et tippeselskap har et bredt spekter av vanlige odds på kampen, trenger det ikke å bety at rekkevidden for live betting er like stor. For eksempel kan ikke noen spillobjekter spilles på under kampen, men er bare tilgjengelige som vanlige odds. Spill som er en del av forskjellige kampanjer, som boosted odds eller freebets-spill, er vanligvis bare tilgjengelige før kampen starter.

Spill tilgjengelig i live odds

Akkurat som når du spiller vanlige odds, varierer utvalget av det som er tilgjengelig som live odds når kampen er i gang. Men på store arrangementer som Hockey VM er rekkevidden av live odds veldig stor. Så å si alle spillformer som er tilgjengelige før kampen er også tilgjengelige som live odds, men også lagt til med ekstra spillformer som bare er tilgjengelige under kampen og som live odds.

Eksempler på live odds tilgjengelig under hockey-VM

1X2

Bare i normale odds før spillet er det selvfølgelig mulig å satse på hvem som vinner kampen. Men når du spiller denne spillformen i live odds, kan oddsen svinge betydelig mer enn før kampen. Dette er fordi oddsen selvfølgelig påvirkes av hvordan ting går i den aktuelle kampen.

Over / under antall mål i kampen

Dette er også en form for spill som er veldig populær også som odds før spillet. Men er også tilgjengelig som live odds. Her kan det også svinge mye med tanke på odds avhengig av hvor mange mål det blir i kampen.

Hvem scorer neste mål?

Et spill som bare er tilgjengelig som live odds. Du satser ganske enkelt på hvilket av lagene som scorer neste mål i den aktuelle kampen.

Hvor mange mål blir det i inneværende periode?

Vanligvis er faste linjer som live odds som du bør satse på, for eksempel vil det være over / under 2,5 mål i en periode, og da endres oddsen avhengig av hvor langt inn i perioden den spilles og hvordan kampen ser ellers ut med mål .

Periodens vinner

Du satser på hvem som vinner inneværende periode. Dette er også et odds som vanligvis bare er tilgjengelig som liveodds. Her kan for eksempel et lag som var favoritter før en kamp ha betydelig høyere odds hvis favorittlaget ikke hadde en god kamp.

Hva er fordelene med å satse på live odds?

Den største fordelen med å satse på live odds sammenlignet med vanlige odds er at du kan få en følelse av hvordan kampen ser ut før du satser. På denne måten kan det i noen situasjoner være lettere å foreta en ordentlig investering av pengene dine. For eksempel kan viktige ting skje med en lagoppstilling, noe som kan påvirke lagets vinnersjanser. Et lag som har blitt sett på som svakt på forhånd, kan også ha en virkelig god dag og overraske selv de mest erfarne spillerne. Her kan spill under kampen komme godt med.

Samtidig må du huske at hvis et lag leder kampen veldig tydelig og mest sannsynlig vil vinne, er oddsen ofte lavere sammenlignet med spill som legges på det samme før kampen har startet.

En annen fordel er at du når som helst har muligheten til å satse og ikke trenger å forholde deg til et spillstopp. For eksempel, hvis du ikke har hatt tid til å satse før kampstart, er det ingenting som hindrer deg i å delta i spillet.

Hva er ulempene ved å spille live betting?

Ulempene med å spille live er at det er lett å overanalysere alle situasjoner i kampen og dermed bli impulsiv i spillet ditt. En god strategi her er å plassere de store innsatsene dine før kampen starter, og deretter eventuelt fylle opp eller sikre deg med flere andre spill i løpet av kampen. Live betting kan rett og slett sees på som en morsom måte å krydre spillet ditt på.

En annen felle er at du prøver å vinne tilbake tidligere tap gjennom liveodds. For eksempel, hvis din innsats på antall mål i den første perioden ikke går gjennom, er det ikke verdt å investere enda mer i antall mål i den andre perioden i et forsøk på å vinne tilbake dine tidligere tapte penger.

Utbetaling

Noen spilleselskaper bruker en såkalt utbetalingsfunksjon for de som satser på liveodds. Utbetaling betyr at du kan avbryte spillet ditt og få tilbake en del av det spillte du har. Summen avhenger av hva posisjonen i kampen er og hvor lang kamp den har igjen. Skulle det være slik at laget du har satset på leder, og det bare er noen minutter igjen av kampen, kan det være verdt å sjekke om tippeselskapet har en utbetalingsfunksjon slik at du kan sikre dine gevinster.

Strøm mens du spiller live odds

En måte som har blitt stadig mer populær som spillselskaper har benyttet seg av, er å tilby streaming av kamper for å forbedre spillopplevelsen ytterligere når du spiller liveodds. Å kunne spille liveodds mens du ser kampen direkte med tippeselskapet betyr at dere begge får bedre oversikt over kampen, men også at du raskt kan plassere et spill når du merker at det skjer noe i kampen som du synes er gunstig til det. spillet du har tenkt å spille.