PÅ TV

Home/PÅ TV
PÅ TV2021-04-15T22:10:52+02:00

Her finner du skjemaet for hvor du kan ishockey VM 2021 på tv, som denne gangen spilles i Latvia. Årets TV-sendinger av hockey VM finner sted på Viasat 4. I tillegg til å se kampene på TV, vil ishockey-verdenscupen 2021 være tilgjengelig på streamingtjenesten Viaplay. Merk at tidene i timeplanen vår gjelder kampstart, og at sendingene kan starte en stund før.

Komplett TV-guide hockey VM 2021

Germany - Italy
Russia - Czech Republic
Belarus - Slovakia
Canada - Latvia
Denmark - Sweden
Norway - Germany
Finland - United States
Great-britain - Russia
Czech Republic - Switzerland
Latvia - Kazakhstan
Great-britain - Slovakia
Norway - Italy
Kazakhstan - Finland
Sweden - Belarus
Canada - United States
Denmark - Switzerland
Latvia - Italy
Slovakia - Russia
Czech Republic - Belarus
Germany - Canada
Great-britain - Denmark
United States - Kazakhstan
Finland - Norway
Switzerland - Sweden
Kazakhstan - Germany
Russia - Denmark
Belarus - Great-britain
Canada - Norway
Switzerland - Slovakia
United States - Latvia
Finland - Italy
Sweden - Czech Republic
Kazakhstan - Canada
Sweden - Great-britain
Denmark - Belarus
Latvia - Norway
Czech Republic - Great-britain
Italy - Kazakhstan
Norway - United States
Switzerland - Russia
Germany - Finland
Slovakia - Denmark
Belarus - Switzerland
Italy - Canada
Finland - Latvia
Sweden - Slovakia
Czech Republic - Denmark
United States - Germany
Norway - Kazakhstan
Russia - Sweden
Canada - Finland
Switzerland - Great-britain
Italy - United States
Slovakia - Czech Republic
Germany - Latvia
Russia - Belarus
Datum Tid Match
3 juni 2021 15:15 Kvartfinale 1
3 juni 2021 15:15 Kvartfinale 2
3 juni 2021 19:15 Kvartfinale 3
3 juni 2021 19:15 Kvartfinale 4
5 juni 2021 13:15 Semifinale 1
5 juni 2021 17:15 Semifinale 2
6 juni 2021 14:15 Bronsefinale
6 juni 2021 19:15 Finale

Alle tider i WC-tabellen er oppgitt på norsk tid. Vær oppmerksom på at vår hockey verdensmesterskap 2021 tv-tider og kanaler kan endres, og at Ishockey-vm.com ikke er ansvarlig for dette.

📺 Komplett tidsplan for hockey VM 2021 på TV

Sendingene fra hockey VM 2021 vises i Sverige på SVTs kanaler. De spesifikke TV-kanalene som vil kringkaste alt er SVT1, SVT2 og SVT24, hvor førstnevnte holder alle svenske møter. Før selve kampen starter, blir det vanligvis holdt en pre-talk, der situasjonen i laget og mulige utfall diskuteres.

TV-rettigheter for det kommende hockey-verdensmesterskapet

De neste årene vil TV3 og SVT bytte på å vise mesterskapet i kanalene sine (TV3 har rettighetene til VM 2020 og 2022 mens SVT viser VM 2021 og 2023). Deretter har NENT Group, som eier TV3, overtatt rettighetene alene frem til 2028.

“Da Tre Kronor spilte finalen for to år siden, var det nærmere 2,5 millioner seere som fulgte gulldramaet med oss, og lagkaptein Mikael Backlund la da vekt på viktigheten av den enorme støtten laget følte fra alle seerne som fulgte Sveriges fremgang. . Dette er en turnering som er dypt forankret i den svenske sportssjelen, og også i huset vårt. Da TV3 fikk rettigheten i 1989, var det datidens største TV-kupp som isolert sett forandret datidens TV-landskap. ” Da viste vi 23 strake mesterskap, og nå er totalt ni nye verdensmesterskap klare », sa Per Nunstedt til Sportbladet før Hockey VM 2018.

TV3 sendte verdenshockey VM på tv i mange år frem til 2011 da TV4 overtok rettighetene. Siden det også vil tilby hockey VM live stream via den digitale tjenesten Viaplay, kan du følge turneringens kamper uansett hvor du er i mange år fremover.

Hockey VM har alltid vært populær, og interessen for verdensmesterskapet øker år for år, spesielt siden NHL-spillerne hadde større mulighet til å delta. Hvilken kanal Hockey VM sendes på er ofte et hett samtaleemne blant folket. Mange hevder at SVT er den beste kanalen, ettersom seerne ikke trenger å se reklame i hvert spillavbrudd. Ifølge en meningsmåling utført av Aftonbladet i oktober 2019, mener 81% av svenskene at SVTs verdensmesterskapssendinger er bedre enn Nent Group.

🇳🇴 Sendinger av Norges kamper på TV

Her lister vi opp alle sendetidene for Norges kamper under ishockey VM 2021. På forhånd har laget syv kamper foran seg, som alle spilles i gruppespillet. Hvis du lykkes med å gå videre til sluttspillet, kan det være opptil tre ekstra kamper, som akkurat som de andre kampene vises på en av de norske TV-kanalene.

  • 22/5 Norge – Tyskland, kl 11:15 (kanal ikke klar)
  • 23/5 Norge – Italia, kl 11:15 (kanal ikke klar)
  • 25/5 Finland – Norge, kl 19:15 (kanal ikke klar)
  • 26/5 Canada – Norge, kl 19:15 (kanal ikke klar)
  • 28/5 Latvia – Norge, kl 19:15 (kanal ikke klar)
  • 29/5 Norge – USA, kl 15:15 (kanal ikke klar)
  • 31/5 Norge – Kazakhstan, kl 19:15 (kanal ikke klar)

Alle tider er oppgitt på norsk tid

🖥️ Se verdensmesterskapet online – Livestream av hockey-verdensmesterskapet

Siden det er kamper som alle spilles under verdensmesterskapet i ishockey, kan det være at ikke alle kampene vises på TV. For ikke å gå glipp av et minutt av verdensmesterkampen, kan du streame alle kampene under turneringen via strømmetjenesten Viaplay, som dermed blir det ultimate samlingsstedet for mesterskapet.

Her kan du gjennom deres hockey VM-strøm se alle kamper i sanntid, men også etterpå hvis du ikke har muligheten til å se kampen når den faktisk spilles. Dette er den store fordelen med å velge streaming, da det gir en helt annen frihet sammenlignet med å se på TV.

Du kan også stoppe sendingen midlertidig når du vil, og du kan ta del i ekspertenes meninger i WC-studio på en helt annen måte. I forbindelse med den lineære TV-sendingen som viser reklame, får du som ser på nettet i stedet et ekstra besøk til ekspertene som gir mening om kampen. I tillegg hender det noen ganger at noen VM-kamper ikke passer i den vanlige TV-timeplanen, og du kan deretter følge disse kampene online i stedet for på tv.

Hos Viaplay er det flere forskjellige pakker å velge mellom og for å kunne delta i VM-tilbudet, trenger du en av pakkene Viaplay Sport eller Viaplay Total. Det som skiller ut pakkene er at Viaplay Total også inkluderer et bredt spekter av filmer for hele familien. I tillegg til kampene under verdensmesterskapet, kan du også delta i resten av sportene som tilbys, samt en rekke forskjellige serier i begge pakkene. Du kan avslutte Viaplay-pakken når som helst, uten bindingsperiode.

Stream ishockey VM 2021 via mobil og nettbrett

Hvis du er på farten, trenger du ikke bekymre deg for å gå glipp av noen av verdensmesterskapskampene. Når du streamer verdenscupen for hockey, kan du gjøre dette direkte på telefonen eller nettbrettet – uansett hvor du er. Alt som kreves er at du har en fungerende internettforbindelse og en konto hos Viaplay. For å følge kampene på den enkleste måten, last ned Viaplay-appen til telefonen din og logg på med dine detaljer.

Viser Viafree verdensmesterskapet?

I tillegg til Viaplay, eier NENT Group også strømmetjenesten Viafree, som viser et utvalg av selskapenes programmer. Slik det ser ut i dag, vil gratis-tjenesten ikke sende noen av kampene fra turneringen. Alle sendinger fra hockey VM 2021 vil foregå på Viasat 4 eller via streamingtjenesten Viaplay.

Stream hockey VM via tippeselskapene

Noen ganger hender det at spillselskapene tilbyr streaming av kampene du har spill i. Å tilby denne tjenesten til spillerne har blitt stadig mer vanlig, siden den gir en stor merverdi sammenlignet med konkurrentene. Hva som kreves for å delta i spillselskapenes streaming er forskjellig, men med alle selskaper kreves det at du har en registrert konto.

Noen ganger er sendingen bare tilgjengelig for de som har satset på den spesifikke kampen, eller de som har satt inn en viss sum penger på sin spillkonto. En stor fordel med å følge kampene hos spillselskapene er at du kan spille live på møtet mens du ser på. Mange ser på dette som et ekstra krydder når du ser kamper i sanntid.

⏰ Når starter Hockey VM 2021?

Fredag 21. mai blir det et fall i den aller første kampen under årets verdensmesterskap i ishockey, som denne gangen spilles i Latvia.

📺 Hvem vil kringkaste Ishockey-verdensmesterskapet i år?

SVT har rettighetene til å kringkaste kampene fra årets mesterskap.

📱 Kan jeg streame kampene fra Hockey VM?

Kampene vil være tilgjengelige for å streame via Viaplay. Her kan du lese mer om å streame kampene fra hockey VM

🎙️ Eksperter, programledere og kommentatorer under verdensmesterskapet i hockey

Ettersom flertallet av alle svensker følger Hockey VM på TV, er det ekstremt viktig at TV-sendingene blir så gode som mulig. Hver dag i løpet av VM vil svenskene sjekke VM-timeplanen, og ta en ekstra titt på hvem som sitter i kommentatorhytta. En god kommentator er A og O for en vellykket TV-sending, og ekspertene kan komme med nye vinkler som gjør VM-kampene enda mer interessante.

Hockey VM 2021 sendes som kjent på Viasat 4 og Viaplay, hvor flere kjente profiler vil bli sett på TV. Ekspertkommentatorene har en viktig rolle under TV-sendingene fra Hockey VM 2021, og studioet vil være en sentral del hver dag i løpet av turneringen. Her vil vi gi et nærmere innblikk i kommentatorteamet som vil lede det norske folket gjennom Hockey VM 2021.

Det er foreløpig ikke klart hvilke profiler som skal lede verdensmesterskapssendingene på tv.

Verdenscupekspertene i Nent Group og på TV3

De kommende årene vil flere verdensmesterskap i ishockey vises på TV3, på TV6 og på TV10, der Niklas Jihde og Erik Granqvist er kjente sportsprofiler.

Niklas Jihde

Tidligere innebandyspiller Niklas Jihde har ingen fremragende karriere som hockeyspiller, men han er en av våre mest fortjente innebandyspillere. Jihde representerte Sverige flere ganger i verdenscupen, og var en fremtredende spiller på det svenske landslaget. Jihdes siste landskamp var VM-finalen i 2008 mot Finland, hvor han scoret to mål da Sverige plukket opp en 4-0-plassering. Jihde er mest kjent for sin programdelingsinnsats, der han ledet Viasats sendinger under OL i Sotsji 2014 og også OL i Rio de Janeiro 2016. Jihde var også reporter og programleder under Ishockey-verdensmesterskapet i 2019.

Erik Granqvist

Granqvist er også fra Norrbotten, da han vokste opp i Boden. Granqvist er mest kjent som keepertrener og videotrener i Färjestad BK, hvor han jobbet mellom 2006-2014. Granqvist tok det meste av det svenske mesterskapsgullet med Färjestad, og var også en medvirkende årsak til Jonas “Monstret” Gustavssons fremragende karriere. Han hevet også keepere som Henrik Karlsson, Christopher Nihlstorp og Alexander Salak. Granqvist jobber nå som ekspert på Viasat, og vil være i studio under Hockey VM 2021.

Reservekamper på tv

Dat0 Tid Match
21 mai 2021 15:15 Russland-Tsjekkia
21 mai 2021 15:15 Tyskland-Italia
21 mai 2021 19:15 Hvitrussland-Slovakia
21 mai 2021 19:15 Canada-Latvia
22 mai 2021 11:15 Danmark-Sverige
22 mai 2021 11:15 Norge-Tyskland
22 mai 2021 15:15 Storbritannia-Russland
22 mai 2021 15:15 Finland-USA
22 mai 2021 19:15 Tsjekkia-Sveits
22 mai 2021 19:15 Latvia-Kazakstan
23 mai 2021 11:15 Storbritannia-Slovakia
23 mai 2021 11:15 Norge-Italia
23 mai 2021 15:15 Sverige-Hvitrussland
23 mai 2021 15:15 Kazakstan-Finland
23 mai 2021 19:15 Danmark-Sveits
23 mai 2021 19:15 Canada-USA
24 mai 2021 15:15 Slovakia-Russland
24 mai 2021 15:15 Latvia-Italia
24 mai 2021 19:15 Tsjekkia-Hvitrussland
24 mai 2021 19:15 Tyskland-Canada
25 mai 2021 15:15 Storbritannia-Danmark
25 mai 2021 15:15 USA-Kazakstan
25 mai 2021 19:15 Sveits-Sverige
25 mai 2021 19:15 Finland-Norge
26 mai 2021 15:15 Russland-Danmark
26 mai 2021 15:15 Kazakstan-Tyskland
26 mai 2021 19:15 Hvitrussland-Storbritannien
26 mai 2021 19:15 Canada-Norge
27 mai 2021 15:15 Sveits-Slovakien
27 mai 2021 15:15 USA-Latvia
27 mai 2021 19:15 Sverige-Tsjekkia
27 mai 2021 19:15 Finland-Italia
28 mai 2021 15:15 Sverige-Storbritannia
28 mai 2021 15:15 Kazakstan-Canada
28 mai 2021 19:15 Danmark-Hvitrussland
28 mai 2021 19:15 Latvia-Norge
29 mai 2021 11:15 Tsjekkia-Storbritannia
29 mai 2021 11:15 Italia-Kazakstan
29 mai 2021 15:15 Sveits-Russland
29 mai 2021 15:15 Norge-USA
29 mai 2021 19:15 Slovakia-Danmark
29 mai 2021 19:15 Tyskland-Finland
30 mai 2021 15:15 Hvitrussland-Sveits
30 mai 2021 15:15 Italia-Canada
30 mai 2021 19:15 Sverige-Slovakia
30 mai 2021 19:15 Finland-Latvia
31 mai 2021 15:15 Tsjekkia-Danmark
31 mai 2021 15:15 USA-Tyskland
31 mai 2021 19:15 Russland-Sverige
31 mai 2021 19:15 Norge-Kazakstan
1 juni 2021 11:15 Sveits-Storbritannia
1 juni 2021 11:15 Canada-Finland
1 juni 2021 15:15 Slovakia-Tsjekkia
1 juni 2021 15:15 Italia-USA
1 juni 2021 19:15 Russland-Hvitrussland
1 juni 2021 19:15 Tyskland-Latvia