PÅ TV

Home/PÅ TV
PÅ TV2021-06-04T09:40:50+02:00

Betsson

Her finner du skjemaet for hvor du kan ishockey VM 2021 på tv, som denne gangen spilles i Latvia. Årets TV-sendinger av hockey VM finner sted på Viasat 4. I tillegg til å se kampene på TV, vil ishockey-verdenscupen 2021 være tilgjengelig på streamingtjenesten Viaplay. Merk at tidene i timeplanen vår gjelder kampstart, og at sendingene kan starte en stund før.

Komplett TV-guide hockey VM 2021

Russian Olympic Committee - Slovakia
        Viaplay
USA - Latvia
        Viaplay
Finland - Norge
        Viaplay
Tyskland - Canada
        Viaplay
Danmark - Kasakstan
        Viaplay
Sverige - Kviterussland
        Viaplay
Tsjekkia - Storbritannia
        Viaplay
Sveits - Italia
        Viaplay
Latvia - Finland
        Viaplay
Slovakia - Tyskland
        Viaplay
Italia - Canada
        Viaplay
Norge - Storbritannia
        Viaplay
Kviterussland - USA
        Viaplay
Russian Olympic Committee - Kasakstan
        Viaplay
Tsjekkia - Sverige
        Viaplay
Danmark - Sveits
        Viaplay
Latvia - Norge
        Viaplay
Slovakia - Canada
        Viaplay
Finland - USA
        Viaplay
Russian Olympic Committee - Tyskland
        Viaplay
Tsjekkia - Kviterussland
        Viaplay
Italia - Danmark
        Viaplay
Sverige - Storbritannia
        Viaplay
Sveits - Kasakstan
        Viaplay
Norge - Kviterussland
        Viaplay
Russian Olympic Committee - Italia
        Viaplay
Finland - Sverige
        Viaplay
Sveits - Slovakia
        Viaplay
Tyskland - Danmark
        Viaplay
Storbritannia - USA
        Viaplay
Canada - Kasakstan
        Viaplay
Tsjekkia - Latvia
        Viaplay
Tyskland - Italia
        Viaplay
Storbritannia - Finland
        Viaplay
Kasakstan - Slovakia
        Viaplay
Latvia - Kviterussland
        Viaplay
Danmark - Russian Olympic Committee
        Viaplay
USA - Sverige
        Viaplay
Kviterussland - Finland
        Viaplay
Canada - Sveits
        Viaplay
Italia - Slovakia
        Viaplay
Norge - Tsjekkia
        Viaplay
Storbritannia - Latvia
        Viaplay
Kasakstan - Tyskland
        Viaplay
Sverige - Norge
        Viaplay
Sveits - Russian Olympic Committee
        Viaplay
Kasakstan - Italia
        Viaplay
USA - Tsjekkia
        Viaplay
Kviterussland - Storbritannia
        Viaplay
Canada - Danmark
        Viaplay
Tyskland - Sveits
        Viaplay
Sverige - Latvia
        Viaplay
Slovakia - Danmark
        Viaplay
USA - Norge
        Viaplay
Canada - Russian Olympic Committee
        Viaplay
Finland - Tsjekkia
        Viaplay
Datum Tid Match Kanal
3 juni 2021 15:15 Kvartfinale 1
3 juni 2021 15:15 Kvartfinale 2
3 juni 2021 19:15 Kvartfinale 3
3 juni 2021 19:15 Kvartfinale 4
5 juni 2021 13:15 Semifinale 1 Viasat 4
5 juni 2021 17:15 Semifinale 2 Viasat 4
6 juni 2021 14:15 Bronsefinale Viasat+
6 juni 2021 19:15 Finale Viasat 4

Alle tider i WC-tabellen er oppgitt på norsk tid. Vær oppmerksom på at vår hockey verdensmesterskap 2021 tv-tider og kanaler kan endres, og at Ishockey-vm.com ikke er ansvarlig for dette.

📺 Komplett tidsplan for hockey VM 2021 på TV

Sendingene fra hockey VM 2021 vises i både i Norge og i Sverige på Viasat, Viaplay og SVTs kanaler. De spesifikke TV-kanalene som vil kringkaste alt Viasat (V sport), Viaplay, og SVT1, SVT2 og SVT4, hvor førstnevnte holder alle norske møter. Før selve kampen starter, blir det vanligvis holdt en pre-talk, der situasjonen i laget og mulige utfall diskuteres.

🇳🇴 Sendinger av Norges kamper på TV

Her lister vi opp alle sendetidene for Norges kamper under ishockey VM 2021. På forhånd har laget syv kamper foran seg, som alle spilles i gruppespillet. Hvis du lykkes med å gå videre til sluttspillet, kan det være opptil tre ekstra kamper, som akkurat som de andre kampene vises på en av de norske TV-kanalene.

  • 22/5 Norge – Tyskland, kl 11:15 (Viasat 4, Viaplay)
  • 23/5 Norge – Italia, kl 11:15 (SVT1, Viasat 4, Viaplay)
  • 25/5 Finland – Norge, kl 19:15 (Viasat 4, Viaplay)
  • 26/5 Canada – Norge, kl 19:15 (SVT2, Viasat 4, Viaplay)
  • 28/5 Latvia – Norge, kl 19:15 (SVT2, Viasat 4, Viaplay)
  • 29/5 Norge – USA, kl 15:15 (Viasat 4, Viaplay)
  • 31/5 Norge – Kazakhstan, kl 19:15 (Viasat 4, Viaplay)

Alle tider er oppgitt på norsk tid

TV-rettigheter for det kommende hockey-verdensmesterskapet

De neste årene vil NENT-Group og Canal Digital vise mesterskapet på kanalene sine. De har også sikret seg rettighet fra 2024 til 2028. Etter sin sammenslåing heter de nå Allente og vil vise ishockey VM på TV gjennom sine kanaler Viasat 4, Viasport, og strømmetjensten Viaplay. Videre vil kampene ogås gå på de svenske kanalene til SVT.

Du kan dermed være sikker på at de samme kanalen vil vise fremtidige ishockey-VM også de neste årene frem til 2028.

🖥️ Se verdensmesterskapet online – Livestream av hockey-verdensmesterskapet

Siden det er kamper som alle spilles under verdensmesterskapet i ishockey, kan det være at ikke alle kampene vises på TV. For ikke å gå glipp av et minutt av verdensmesterkampen, kan du streame alle kampene under turneringen via strømmetjenesten Viaplay, som dermed blir det ultimate samlingsstedet for mesterskapet.

Her kan du gjennom deres hockey VM-strøm se alle kamper i sanntid, men også etterpå hvis du ikke har muligheten til å se kampen når den faktisk spilles. Dette er den store fordelen med å velge streaming, da det gir en helt annen frihet sammenlignet med å se på TV.

Du kan også stoppe sendingen midlertidig når du vil, og du kan ta del i ekspertenes meninger i WC-studio på en helt annen måte. I forbindelse med den lineære TV-sendingen som viser reklame, får du som ser på nettet i stedet et ekstra besøk til ekspertene som gir mening om kampen. I tillegg hender det noen ganger at noen VM-kamper ikke passer i den vanlige TV-timeplanen, og du kan deretter følge disse kampene online i stedet for på tv.

Hos Viaplay er det flere forskjellige pakker å velge mellom og for å kunne delta i VM-tilbudet, trenger du en av pakkene Viaplay Sport eller Viaplay Total. Det som skiller ut pakkene er at Viaplay Total også inkluderer et bredt spekter av filmer for hele familien. I tillegg til kampene under verdensmesterskapet, kan du også delta i resten av sportene som tilbys, samt en rekke forskjellige serier i begge pakkene. Du kan avslutte Viaplay-pakken når som helst, uten bindingsperiode.

Stream ishockey VM 2021 via mobil og nettbrett

Hvis du er på farten, trenger du ikke bekymre deg for å gå glipp av noen av verdensmesterskapskampene. Når du streamer verdenscupen for hockey, kan du gjøre dette direkte på telefonen eller nettbrettet – uansett hvor du er. Alt som kreves er at du har en fungerende internettforbindelse og en konto hos Viaplay. For å følge kampene på den enkleste måten, last ned Viaplay-appen til telefonen din og logg på med dine detaljer.

Viser Viafree verdensmesterskapet?

I tillegg til Viaplay, eier NENT Group også strømmetjenesten Viafree, som viser et utvalg av selskapenes programmer. Slik det ser ut i dag, vil gratis-tjenesten ikke sende noen av kampene fra turneringen. Alle sendinger fra hockey VM 2021 vil foregå på Viasat 4 eller via streamingtjenesten Viaplay.

Stream hockey VM via tippeselskapene

Noen ganger hender det at spillselskapene tilbyr streaming av kampene du har spill i. Å tilby denne tjenesten til spillerne har blitt stadig mer vanlig, siden den gir en stor merverdi sammenlignet med konkurrentene. Hva som kreves for å delta i spillselskapenes streaming er forskjellig, men med alle selskaper kreves det at du har en registrert konto.

Noen ganger er sendingen bare tilgjengelig for de som har satset på den spesifikke kampen, eller de som har satt inn en viss sum penger på sin spillkonto. En stor fordel med å følge kampene hos spillselskapene er at du kan spille live på møtet mens du ser på. Mange ser på dette som et ekstra krydder når du ser kamper i sanntid.

⏰ Når starter Hockey VM 2021?

Fredag 21. mai blir det et fall i den aller første kampen under årets verdensmesterskap i ishockey, som denne gangen spilles i Latvia.

📺 Hvem vil kringkaste Ishockey-verdensmesterskapet i år?

Viasat har rettighetene til å kringkaste kampene fra årets mesterskap.

📱 Kan jeg streame kampene fra Hockey VM?

Kampene vil være tilgjengelige for å streame via Viaplay. Her kan du lese mer om å streame kampene fra hockey VM

🎙️ Eksperter, programledere og kommentatorer under verdensmesterskapet i hockey

Ettersom flertallet av alle svensker følger Hockey VM på TV, er det ekstremt viktig at TV-sendingene blir så gode som mulig. Hver dag i løpet av VM vil svenskene sjekke VM-timeplanen, og ta en ekstra titt på hvem som sitter i kommentatorhytta. En god kommentator er A og O for en vellykket TV-sending, og ekspertene kan komme med nye vinkler som gjør VM-kampene enda mer interessante.

Hockey VM 2021 sendes som kjent på Viasat 4 og Viaplay, hvor flere kjente profiler vil bli sett på TV. Ekspertkommentatorene har en viktig rolle under TV-sendingene fra Hockey VM 2021, og studioet vil være en sentral del hver dag i løpet av turneringen. Her vil vi gi et nærmere innblikk i kommentatorteamet som vil lede det norske folket gjennom Hockey VM 2021.

Det er foreløpig ikke klart hvilke profiler som skal lede verdensmesterskapssendingene på tv.

Verdenscupekspertene i Nent Group

De kommende årene vil flere verdensmesterskap i ishockey vises av Nent Group, der Niklas Jihde og Erik Granqvist er kjente sportsprofiler.

Niklas Jihde

Tidligere innebandyspiller Niklas Jihde har ingen fremragende karriere som hockeyspiller, men han er en av våre mest fortjente innebandyspillere. Jihde representerte Sverige flere ganger i verdenscupen, og var en fremtredende spiller på det svenske landslaget. Jihdes siste landskamp var VM-finalen i 2008 mot Finland, hvor han scoret to mål da Sverige plukket opp en 4-0-plassering. Jihde er mest kjent for sin programdelingsinnsats, der han ledet Viasats sendinger under OL i Sotsji 2014 og også OL i Rio de Janeiro 2016. Jihde var også reporter og programleder under Ishockey-verdensmesterskapet i 2019.

Erik Granqvist

Granqvist er også fra Norrbotten, da han vokste opp i Boden. Granqvist er mest kjent som keepertrener og videotrener i Färjestad BK, hvor han jobbet mellom 2006-2014. Granqvist tok det meste av det svenske mesterskapsgullet med Färjestad, og var også en medvirkende årsak til Jonas “Monstret” Gustavssons fremragende karriere. Han hevet også keepere som Henrik Karlsson, Christopher Nihlstorp og Alexander Salak. Granqvist jobber nå som ekspert på Viasat, og vil være i studio under Hockey VM 2021.

Reservekamper på tv

Dat0 Tid Match
21 mai 2021 15:15 Russland-Tsjekkia
21 mai 2021 15:15 Tyskland-Italia
21 mai 2021 19:15 Hvitrussland-Slovakia
21 mai 2021 19:15 Canada-Latvia
22 mai 2021 11:15 Danmark-Sverige
22 mai 2021 11:15 Norge-Tyskland
22 mai 2021 15:15 Storbritannia-Russland
22 mai 2021 15:15 Finland-USA
22 mai 2021 19:15 Tsjekkia-Sveits
22 mai 2021 19:15 Latvia-Kazakstan
23 mai 2021 11:15 Storbritannia-Slovakia
23 mai 2021 11:15 Norge-Italia
23 mai 2021 15:15 Sverige-Hvitrussland
23 mai 2021 15:15 Kazakstan-Finland
23 mai 2021 19:15 Danmark-Sveits
23 mai 2021 19:15 Canada-USA
24 mai 2021 15:15 Slovakia-Russland
24 mai 2021 15:15 Latvia-Italia
24 mai 2021 19:15 Tsjekkia-Hvitrussland
24 mai 2021 19:15 Tyskland-Canada
25 mai 2021 15:15 Storbritannia-Danmark
25 mai 2021 15:15 USA-Kazakstan
25 mai 2021 19:15 Sveits-Sverige
25 mai 2021 19:15 Finland-Norge
26 mai 2021 15:15 Russland-Danmark
26 mai 2021 15:15 Kazakstan-Tyskland
26 mai 2021 19:15 Hvitrussland-Storbritannien
26 mai 2021 19:15 Canada-Norge
27 mai 2021 15:15 Sveits-Slovakien
27 mai 2021 15:15 USA-Latvia
27 mai 2021 19:15 Sverige-Tsjekkia
27 mai 2021 19:15 Finland-Italia
28 mai 2021 15:15 Sverige-Storbritannia
28 mai 2021 15:15 Kazakstan-Canada
28 mai 2021 19:15 Danmark-Hvitrussland
28 mai 2021 19:15 Latvia-Norge
29 mai 2021 11:15 Tsjekkia-Storbritannia
29 mai 2021 11:15 Italia-Kazakstan
29 mai 2021 15:15 Sveits-Russland
29 mai 2021 15:15 Norge-USA
29 mai 2021 19:15 Slovakia-Danmark
29 mai 2021 19:15 Tyskland-Finland
30 mai 2021 15:15 Hvitrussland-Sveits
30 mai 2021 15:15 Italia-Canada
30 mai 2021 19:15 Sverige-Slovakia
30 mai 2021 19:15 Finland-Latvia
31 mai 2021 15:15 Tsjekkia-Danmark
31 mai 2021 15:15 USA-Tyskland
31 mai 2021 19:15 Russland-Sverige
31 mai 2021 19:15 Norge-Kazakstan
1 juni 2021 11:15 Sveits-Storbritannia
1 juni 2021 11:15 Canada-Finland
1 juni 2021 15:15 Slovakia-Tsjekkia
1 juni 2021 15:15 Italia-USA
1 juni 2021 19:15 Russland-Hvitrussland
1 juni 2021 19:15 Tyskland-Latvia