Personvern på Ishockey-VM.com

Personvernerklæring

Vi i Ishockey-VM.com setter pris på deg som bruker av nettstedet vårt og ønsker å gi deg en så god og underholdende brukeropplevelse som mulig. Derfor bestreber vi oss på å forstå behovene og interessene til alle brukere av nettstedet vårt og å skape innhold som er så relevant for deg som mulig. For at vi skal kunne fortsette å lage innhold som interesserer deg og fjerne innhold som ikke gjør det, samler vi inn visse opplysninger om brukerne som besøker nettstedet vårt. Ved å samle inn og behandle denne informasjonen kan vi gi merverdi til deg som besøkende og til kundene våre som annonserer på nettstedet vårt.

På denne siden forklarer vi hvordan Ishockey-VM.com samler inn og bruker ulike typer informasjon. Vi ber om ditt samtykke til å samle inn denne informasjonen når du besøker Ishockey-VM.com for første gang. Hvis du har angitt at du samtykker til alle informasjonskapsler, har du samtykket til måten vi samler inn og analyserer brukerinformasjon på. I tillegg er bruken av de ulike applikasjonene på nettstedet underlagt bruksvilkårene til hver enkelt programvareleverandør (f.eks. Google).

Behandling av personopplysninger

Ishockey-VM.com forplikter seg til å beskytte personvernet til brukerne av nettstedet vårt i samsvar med EUs personvernforordning, lov om elektroniske kommunikasjonstjenester (917/2014) og annen gjeldende lovgivning. Vi er også forpliktet til å følge Interactive Advertising Bureau’s (IAB) selvregulerende retningslinjer for målrettet annonsering på nettet, som du finner her.

Vi behandler personopplysninger for de formålene som er beskrevet i dette sammendraget og i personvernerklæringen for hver enkelt tjeneste. Vi behandler kun personopplysninger i den grad det er nødvendig. Vi samler for eksempel inn og behandler personopplysninger for å levere visse tjenester, forbedre opplevelsen din på nettstedet vårt, skape engasjerende innhold og målrette digital annonsering. Vi behandler også informasjon for å analysere ressurser, løse problemer, forhindre svindel og forbedre tjenestene våre.

Ikke alle aktivitetene våre krever behandling av opplysninger i en form som identifiserer et enkeltindivid. Der identifisering ikke er nødvendig, vil opplysningene bare bli behandlet i sammenslått eller anonymisert form.

Bruk av informasjonskapsler og annen lignende teknologi og lokalisering av brukerens primære enhet

På Ishockey-VM.com samler vi inn informasjon om hvordan nettstedet vårt brukes. Informasjon om brukerens datamaskin eller annen primærenhet kan samles inn ved hjelp av informasjonskapsler (også kjent som cookies) og andre lignende teknologier. En informasjonskapsel er en liten fil som lagres på en brukers primære enhet og gjør det mulig for en digital tjeneste, som Ishockey-VM.com, å lagre informasjon som en bruker legger inn på nettstedet for senere besøk, om ønskelig.

Informasjonskapsler inneholder en anonym, numerisk identifikator som gjør det mulig for oss å identifisere og telle antall ulike nettlesere som besøker nettstedet vårt. Informasjonskapsler og lignende teknologier skader ikke brukerens enhet eller filer. Informasjonskapsler kan ikke brukes til å spre virus, og de kan heller ikke brukes til å undersøke data på brukerens egen harddisk.

Vi samler automatisk inn informasjon om hvordan nettstedet vårt brukes, for eksempel hvor lenge et besøk på nettstedet varer, hvor lenge siden besøkes, hvilke sider den besøkende besøker eller hvordan den besøkende kom til Ishockey-VM.com. Vi samler også inn informasjon om en brukers datamaskin eller mobile enhet, inkludert IP-adresse, ID, fysisk plassering, nettleser, operatør, operativsystemtype og tilknyttede nettadresser.

Vi bruker informasjonen som samles inn via informasjonskapsler og annen teknologi for å hjelpe våre annonsepartnere med å vise mer relevant markedsføringsinnhold og for å forstå hvordan nettstedet vårt brukes. Informasjonskapsler gjør det mulig å målrette annonsene som vises på Ishockey-VM.com basert på brukerinformasjon. På samme måte kan annonser på Ishockey-VM.com målrettes mot tredjeparts tjenester, for eksempel Google.

Tredjeparter, som annonsører eller ulike måle- eller sporingstjenester, kan samle inn atferdsinformasjon basert på besøk på nettstedet vårt. Ishockey-VM.com har ingen kontroll over og er ikke ansvarlig for praksisen til disse tredjepartene.

Noen informasjonskapsler lagres i brukerens nettleser selv etter et besøk på nettstedet. Informasjonskapsler kan bli liggende i flere måneder eller år, med mindre de slettes spesifikt. Du kan slette informasjonskapsler som er lagret i nettleseren din ved å gå til nettleserens innstillinger for historikk.

I tillegg til atferdsdata kan Ishockey-VM.com samle inn informasjon om den fysiske plasseringen til din primære enhet. Vi bruker posisjonsdata for å spore hvor i verden nettstedet vårt er tilgjengelig. Innsamling av posisjonsdata krever at brukeren har gitt eksplisitt tillatelse til å bruke posisjonsdata, eller at posisjonsdata er anonymisert.

Posisjonsdata bestemmes ved hjelp av tilgjengelige metoder for geolokalisering og nettposisjonering. Posisjonsdata samles hovedsakelig inn når du besøker nettstedet via en applikasjon. Noen applikasjoner kan lokalisere enheten du bruker, selv når applikasjonen ikke kjører. Dette betyr imidlertid ikke kontinuerlig posisjonsovervåking. Ishockey-VM.com registrerer bare informasjon om en brukers besøk på visse forhåndsdefinerte steder. Stedspolicyen er eksplisitt angitt i registreringsbeskrivelsene for tjenestene og/eller når de stedsbaserte tjenestene aktiveres.

Hvilke informasjonskapsler samler vi inn?

Nødvendige informasjonskapsler

Obligatoriske informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet vårt skal fungere normalt. Uten disse informasjonskapslene vil du ikke kunne bruke de grunnleggende funksjonene på nettstedet vårt fullt ut, og vi kan ikke garantere nettstedets funksjonalitet eller sikkerhet. Obligatoriske informasjonskapsler er for det meste informasjonskapsler som slettes etter et besøk på nettstedet.

Funksjonelle informasjonskapsler

I noen tilfeller bruker vi funksjonelle informasjonskapsler for å hjelpe oss med å huske de valgene du har gjort ved tidligere besøk på nettstedet. Disse gjør det mulig for oss å gi deg en bedre og mer personlig opplevelse av nettstedet. For å gjøre dette mulig, samler nettsidene våre inn og lagrer informasjon om enheten og nettleseren du bruker, inkludert IP-adressen din og nettleseren du bruker. Hvis du besøker nettstedet vårt fra en mobil enhet, kan nettstedet vårt lagre mobilidentifikatoren din. Funksjonelle informasjonskapsler hjelper oss med å gjøre bruken av nettstedet enklere og bedre for deg.

Informasjonskapsler for analyse

Vi og noen eksterne tjenesteleverandører (for eksempel Google) samler inn informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt. Vi bruker disse til å analysere hvilke deler av nettstedet brukerne liker og ikke liker. Vi samler for eksempel inn informasjon om hvilke sider på nettstedet vårt du besøker, hvor lang tid du bruker på dem, hvordan du kom til nettstedet vårt og når på dagen du bruker nettstedet vårt. Denne informasjonen hjelper oss med å forstå hvor mange som besøker nettstedet vårt, hvor mye nettstedet vårt brukes og hvilke deler av nettstedet vårt folk er interessert i. Dette hjelper oss ikke bare til å fokusere på det innholdet som interesserer deg og gi deg en bedre tjeneste, men også til å drive dette nettstedet, siden denne informasjonen gjør det mulig for oss å selge annonseplass på nettstedet vårt til våre annonsepartnere.

Tredjeparter som samler inn informasjon fra nettstedet vårt, inkluderer:

Google Analytics

iZooto

Informasjonskapsler for annonsering

Våre samarbeidspartnere kan bruke informasjonskapsler til å målrette annonser på nettstedet vårt i henhold til dine interesser. Disse informasjonskapslene kan brukes til å påvirke hvilke annonser du ser og hvor mange annonser du ser. Disse informasjonskapslene lagrer blant annet informasjon om hvilke annonser du har klikket på. Hvis våre samarbeidspartnere også har samlet inn lignende informasjon om deg fra andre nettsteder, kan de kombinere denne informasjonen med informasjonen de mottar fra Ishockey-VM.com for å skreddersy annonsene bedre.

Reklamepartnerne som samler inn informasjon fra nettstedet vårt, inkluderer:

Google Adsense

Andre informasjonskapsler

Andre informasjonskapsler omfatter informasjonskapsler som hjelper oss med å utføre visse tredjepartsfunksjoner på nettstedet vårt. På dette nettstedet bruker vi disse informasjonskapslene til å endre innstillingene for informasjonskapsler og til å sende varsler. Tredjepartene som aktiverer disse funksjonene er:

iZooto

CookieYes

Din innflytelse

Hvis du ikke ønsker at vi eller våre partnere skal målrette reklame eller annet innhold basert på din tidligere atferd på nettet, kan du forhindre dette ved å deaktivere informasjonskapsler i nettleserinnstillingene. Du kan også tilbakestille mobilidentifikatoren som tilsvarer informasjonskapselen i innstillingene på din primære enhet. Ved regelmessig å tilbakestille informasjonskapsler og/eller mobilidentifikatoren kan du endre identifikatoren som skaper brukerprofilen din. I dette tilfellet kan ikke atferden din på nettet spores på en identifiserbar måte.

Tilbakestilling av informasjonskapsler stopper imidlertid ikke datainnsamlingen helt. Det er kun profilen basert på tidligere atferdsdata som gjenopprettes. Blokkering eller sletting av informasjonskapsler hindrer heller ikke visning av annonser på Ishockey-VM.com, men forhindrer kun at annonser profileres basert på din atferd. Deaktivering eller blokkering av informasjonskapsler kan også føre til at visse tjenester på nettstedet ikke fungerer eller fungerer feil. Deaktivering eller blokkering av informasjonskapsler er alltid nettleserspesifikt.

Du kan blokkere innsamling av atferdsdata fra systemene som brukes på nettstedet Ishockey-VM.com via tjenestenes egne nettsider. Lenker til tjenestenes egne nettsider er oppført ovenfor, under overskriften «Hvilke informasjonskapsler samler vi inn».

Andre systemer eller tredjeparter som kan brukes av Ishockey-VM.com kan være underlagt IAB Europes selvreguleringsmodell her.

Husk at blokkering via nettstedene som er lenket til ovenfor, er basert på informasjonskapsler og vil opphøre hvis du tilbakestiller informasjonskapslene i nettleseren din.

Du kan også når som helst trekke tilbake ditt samtykke til bruk av posisjonsdata for mobile enheter via innstillingene på enheten din. Du kan også begrense målrettingen av annonser i innstillingene på mobilenheten din. Hvis du vil ha mer informasjon om de andre valgene dine, kan du se den individuelle personvernerklæringen for hver enkelt tjeneste.

Endringer i betingelser og kontaktinformasjon for Ishockey-VM.com

Denne personvernerklæringen ble oppdatert 19.09.2023. Ishockey-VM.com forbeholder seg retten til å endre personvernerklæringen beskrevet på denne siden og oppdatere den i samsvar med gjeldende lovgivning. Hvis du blir oppmerksom på mangler ved behandlingen av opplysningene dine eller hvis den ikke er i samsvar med gjeldende lovgivning, har du rett til å klage til Information and data protection commissioner (IDPC).

Hvis du har spørsmål om Ishockey-VM.com-tjenester, ditt personvern, datainnsamling eller bruk av informasjonskapsler, kan du kontakte oss ved å sende en e-post til juuso@sportnyhet.com.