Velobet

Det har i januar blitt spilt U20-mesterskap på herresiden i samtlige divisjoner og det er nå klart hvilke lag som rykker opp, og hvilke som rykker ned. Her finner du hele oversikten nedenfor. 

I toppdivisjonen var det som kjent USA som vant mesterskapet som ble spilt i Göteborg, Sverige i romjulen og like over nyttår. I ettertid har også de lavere divisjonene spilt og fullført sine mesterskap. Norge fikk et kort opphold i toppdivisjonen, og spiller i div IA kommende sesong.

 

Div IA ble spilt i Budapest, Ungarn fra 10. – 16. desember: 
Kasakhstan vant gruppen med fire seiere og et tap, med totalt 13 poeng. Nederst endte Japan med kun to peng etter en overtidsseier mot Østerrike. Japan rykker dermed ned til Div IB.

De andre nasjonene som bevarer sin plass i denne divisjonen er (etter plassering i VM): Frankrike, Danmark, Østerrike og Ungarn.

 

Div IB ble spilt i Bled, Slovenia fra 11. – 17. desember:
Slovenia vant alle sine kamper i VM og fikk full pott: 15 poeng. Nederst endte Kroatia med kun to peng etter en overtidsseier mot Italia. Kroatia rykker dermed ned til Div IIA.

De andre nasjonene som bevarer sin plass i denne divisjonen er (etter plassering i VM): Ukraina, Italia, Estland og Polen.

 

Div IIA ble spilt i Dumfies, Storbritannia fra 11. – 17. desember:
Sør-Korea vant alle sine kamper i VM og fikk full pott: 15 poeng. Nederst endte Spania med en seier og 3 poeng. De rykker dermed ned til Div IIB.

De andre nasjonene som bevarer sin plass i denne divisjonen er (etter plassering i VM): Litauen, Storbritannia, Kina og Nederland.

 

Div IIB ble spilt i Beograd, Serbia fra 14. – 20. januar:
Romania vant alle sine kamper i VM, en på overtid og resterende til ordinær tid og endte på 14 poeng. Nederst endte Kinesiske Taipei med 0 poeng. De rykker dermed ned til Div IIIA.

De andre nasjonene som bevarer sin plass i denne divisjonen er (etter plassering i VM): Serbia, Island, Australia og Belgia.

 

Div IIIA ble spilt i Sofia, Bulgaria fra 22. – 28. januar:
Israel vant alle sine kamper i VM og fikk full pott: 15 poeng. Nederst endte Kirgisitan med 0 poeng. De rykker dermed ned til Div IIIB.

De andre nasjonene som bevarer sin plass i denne divisjonen er (etter plassering i VM): New Zealand, Bulgaria, Tyrkia og Mexico.

 

Div IIIB ble spilt i Sarajevo, Bosnia-Hercegovina fra 25. – 30. januar:
Bosnia-Hercegovina rykker opp til Div IIIA etter å ha vunnet tre kamper, mens den fjerde seieren kom på overtid. De endte dermed med 11 pong. Det er ingen nedrykk fra denne divisjonen

De andre nasjonene som bevarer sin plass i denne divisjonen er (etter plassering i VM): Luxemburg og Sør-Afrika.