Den norske eliteserien i ishockey avblåses – Frisk Asker vinner serien

Etter en lang usikkerhet om ishockeyserien bestemte Norges Ishockeyforbund å avlyse resten av serien, og kronet samtidig Asker til mestere. 

– Det er veldig kult å vinne serien, selv om det selvfølgelig er kjipt å ikke spille ferdig. Men når alt ble som det ble, så er det fint at det kommer noe positivt ut av det. Denne gangen ble det å vinne serien for Frisks del, og for min del å bli toppscorer i serien. Det er noe jeg tar med meg inn i neste sesong, forteller Frisk-stjernen Viktor Granholm til NTB

Som et resultat av nedstengningen og muligheter til å gjennomføre sluttspill, samt de resterende kampene var det ikke lenger mulig å spille flere kamper denne sesongen. Denne avgjørelsen traff også kvinnenes eliteserie, samt 1.divisjon for menn. 

Til tross for at det er Storhamar som ruver på toppen av tabellen var det laget fra Asker som stakk av med seieren etter utregning av kamper og mål i løpet av sesongen. 

Nedrykk er ikke bestemt

Til tross for at dette ikke gir lagene mulighet til å kjempe om eliteserien er lagene enig om at dette var den rette beslutningen. Selv om det var konsensus om avgjørelsen er det enda ikke fattet noen beslutning på hvilke lag som eventuelt rykker ned i eliteserien og 1.divisjon. 

Klare for ishockey VM

Det neste på agendaen nå er ishockey VM, som starter allerede 21.mai. Dette frigjør dermed spilleren til å fokusere på det nasjonale laget fremfor rivaliserende spill innad i serien.

 

 

Hold deg oppdatert på nyheter om ishockey og ishockey VM 2021!