Suksessfullt junior VM 

Til tross for de strenge reglene og nye mutasjoner av COVID-19 ble IIHF World Junior Championship 2021 en stor suksess. Mesterskapet hadde ingen tilskuere, men fikk allikevel stor oppmerksomhet verden rundt.

Enorm interesse på nett og TV

Med tomme tribuner ble mesterskapet sett av over 100 millioner seere, og ble sendt til over 12 land. I løpet av mesterskapet hadde Kanadisk TV i snitt 1.1 millioner seere, og rundt 20 millioner på internasjonal basis. Dette gjør mesterskapet til det mest sett siden 2015. Mer informasjon om mesterskapet finner du på IIHF sine nettsider. 

Ikke bare er dette gode nyheter for vertsnasjonen og mesterskapet i seg selv, men også for alle det kommende verdensmesterskapet i ishockey. 

Gode nyheter for kommende mesterskap

Videre kan andre idretter som fotball se positivt på dette, og viser samtidig at man ikke trenger fullstappede tribuner for å gjennomføre et godt mesterskap.

Førstkommende mesterskap er ishockey VM, som er rett rundt hjørnet. Her stiller Norge på isen, og skal kjempe om en kamp i sluttspillet. Det blir spennende å se hvordan IIHF løser dette, men juniormesterskapet hinter til et nytt godt mesterskap. 

Du kan lese mer om både nyheter og ishockey-VM her på nettsiden.