Velobet

Snart ny sesong med Iskrigerne

Etter et par år med opphold i TV-serien om Vålerenga Ishockey, er det snart premiere for den femte sesongen. Etter sesong fire tok serien brått slutt, og Jordal Amfi skulle rives. Nå er Nye Jordal Amfi klar og det med nye spillere, profiler og en helt ny sesong med “Iskrigerne” 

– Gjengen i Vålerenga Hockey har gjennom fire tidligere sesonger gitt av seg selv med hud og hår i tv-serien «Iskrigerne» og gjort ishockey-miljøet og sporten synlig for langt flere enn de hockey-interesserte. Vi gleder oss til å lage en ny sesong med gutta. Det blir gøy og interessant å følge dem i den spennende tiden som ligger foran dem i nye Jordal Amfi, forteller Kathrine Haldorsen, programredaktør i TV 2.

Nye profiler

Ettersom det har vært noen år med opphold i serien vil de nå se seg nødt til å finne nye profiler å følge gjennom serien av Iskrigerne sesong 5. 

Det er veldig bra. Men nå må de finne nye profiler, sier tidligere trener Espen «Shampo» Knutsen

Store stjerner som Brede Csiszar, Martin Laumann Ylven, Tallak Lyngset blir ikke så se på isen, men til tross for noen frafall vil vi fortsatt se på mange kjente fjes fra de tidligere sesongene. Tidligere spiller Morten Ask er tilbake i klubben som assistenttrener, mens Roy Johansen fremdeles styrer skuta. Videre vil vi også få møte Jan Tore Kjær som nå er tilbake som styreleder i Vålerenga. 

Iskrigerne sesong 5 sendes på TV2 og har premiere den 26.april.

Les flere nyhter om ishockey på ishockey-vm.com