Velobet

Canada skal arrangere junior-VM igjen på hjemmebane for Canada i Halifax og Moncton. Nå er kampprogrammet til mesterskapet klart.

Det er ikke lenge siden JVM ble spilt. Spillerne født i 2002 og yngre tok plass til verdensmesterskapet i Edmonton i august, hvor Canada vant VM-gull. Nå venter et nytt mesterskap på kanadisk jord, i desember, hvor ti landslag skal kjempe om gullet.

Den opprinnelige kohorten er spillere født i 2003, men yngre talenter kan også ta plass. Juniorkronene skal for første gang ledes av den nye landslagstreneren Magnus Hävelid. Sverige spiller i gruppe A under vinter-junior-VM, i en gruppe der vertsnasjonen Canada er sammen med Tsjekkia, Tyskland og Østerrike.

Nå presenteres spilleplanen for hele turneringen denne vinteren, som starter i desember måned (som den skal være).