Tirsdag 2. januar spilles det fire kvartfinaler i Göteborg. Frölundaborg og Scandinavium er vertskap for to kvartfinaler hver, og hele tirsdagen fylles med ishockey i verdensklasse. Kvartfinalemotstanderne er nå klare etter søndagens avsluttende gruppespillkamper.

JVM 2024 går mot sluttspill. Etter fire kamper i Göteborg på nyttårsaften er gruppe A og B ferdigspilt. Sverige vinner gruppe A i Scandinavium og USA vinner gruppe B. Nå venter et møte med Sveits for Juniorkronorna etter søndagens resultat. Det er allerede bestemt at vertsnasjonen Sverige spiller sin kvartfinale i Scandinavium med start kl. 19.30, som også er tidspunktet for den svenske JVM-kvartfinalen.

For de andre kvartfinalene er også spillested og kampoppsett bestemt i løpet av den sene søndagskvelden, der blant annet Slovakia møter Finland i Frölundaborg og der Canada møter Tsjekkia i Scandinavium. Finland og Slovakia spiller den første kvartfinalen kl. 12.00 i Frölundaborg før Canada og Tsjekkia tar over i Scandinavium. Deretter spiller USA og Latvia kl. 17.00 før Sverige og Sveits starter kl. 19.30. Alle kvartfinalekampene spilles tirsdag 2. januar.

Norge og Tyskland spiller nedrykkskamp 4. januar med kampstart kl. 11:00 i Scandinavium. Taperne av den kampen rykker ned fra A-divisjonen til VM 2025.

Kampprogram kvartfinalene i Junior-VM 2024 tirsdag 2. januar 2024

Kanalene vil bli lagt til i TV-oversikten vår så snart den er klar.

kl 12.00 Slovakia – Finland (Frölundaborg)

kl 14.30 Canada – Tsjekkia (Scandinavium)

kl 17.00 USA – Latvia (Frölundaborg)

kl 19.30 Sverige – Sveits (Scandinavium)

Sluttabellene i gruppespillet

Gruppe A

  1. Sverige, 10p (kvartfinale)
  2. Canada, 9p (kvartfinale)
  3. Finland, 5p (kvartfinale)
  4. Latvia, 3p (kvartfinale)
  5. Tyskland, 3p (nedtrykkskamp)

Grupp B

  1. USA, 11p (kvartfinale)
  2. Slovakia, 9p (kvartfinale)
  3. Tsjekkia, 7p (kvartfinale)
  4. Sveits, 3p (kvartfinale)
  5. Norge, 0p (nedtrykkskamp)