Blant våre nåværende landslagsspillere er de fleste i andre ligaer enn den norske. De er i flere land, men flest er hos vårt naboland Sverige. Det er hele sju norske spillere representert i Sverige. Av de 25 i troppen, er det to som er i sin moderklubb. Det er Magnus Geheb og Eirik Salstein. 23 år gamle Geheb har vært i Frisk Asker siden 2013/14-sesongen. 

Norge

Andreas Martinsen, 31 år, har flere års erfaring fra NHL og AHL gjennom blant annet Colorado Avalanche og Chicago Blackhawks. Han kom tilbake til Norge og Lillehammer i 2020. Hans moderklubb er Rosenborg.

Sverige

Det er to norske spillere i Västerviks IK. Begge har kontrakt til og med 2022, og per dags dato er det uavklart hvor de spiller i kommende sesong. Dette er Johannes Johannesen og Max Krogdahl. Deres moderklubb er hhv Stavanger og Holmen. Tobias Fladeby spiller for Tingsryd, men det er bekreftet at han skal forlate klubben. Hans moderklubb er Frisk Asker, og i 2015 dro han til USA hvor han spilte i NAHL og NCAA fram til 2021. Det er ukjent hvor han drar. Mattias Nørstebø er i Umeås Björklöven. Han har spilt i Sverige siden 2011, og har vært innom flere lag. 

Sveriges øverste liga, Svenska Hockeyliga SHL, har tre norske spillere. Målvakt Jonas Arntzen fra Lillehammer er til daglig i Örebro hvor han har vært siden 2019. 21 år gamle Emil Lilleberg spilte i Sparta Sarpsborg fram til han i 2021 gikk over til IK Oskarshamn. Mats Rosseli Olsen har spilt i suksessfulle Frölunda i Gøteborg siden 2012, og har blitt svensk mester to ganger.

Tyskland

Henrik Haukeland fra Fredrikstads Stjernen, dro til Red Bull München foran 2021/22-sesongen, har gjort bra suksess der. Laget kom helt til finalen i sluttspillet. Ken André Olimb, også kjent som lillebror Olimb, er i Schwenninger Wild Wings og går inn i sin andre sesong for klubben. Han har også spilt i blant annet Düsseldorf og i Sverige etter at han forlot moderklubben sin Manglerud Star.

Finland

Michael Haga er i Lukko som spiller i byen Rauman. Han dro dit etter ett lengre opphold i Sverige.

Slovakia

Christian Bull har en sesong bak seg i Slovakiske HC Nove Zamky. Han har flere sesonger i Storhamar, men er fraLørenskog.

Sveits

Siddisen Mathias Trettenes har fullført to sesonger hos HC La Chaux-de-Fonds i Sveits så langt. Han har også vært to sesonger i tyske Krefeld Pinguine, og flere sesonger i Stavanger Oilers.

USA

Christian Kåsastul er på utlån til Ontario Reign fra Greenville Swamp Rabbits. Foruten moderklubben Skien, har han spilt flere år i Frisk Asker og vært innom Hockey Allsvenskan.  

Norge

Nesten halvparten av landslaget spiller til daglig i Norge. Det er også flere moderlag representert, med Manglerud Star som har fire spillere og Stjernen har tre. Ellers er det to spillere fra flere lag; Frisk Asker, Lørenskog, Stavanger, Sparta og Holmen. Det viser at der er mye bredde i norsk ishockey om dagen.