KAMP: Finland – Tyskland

SPILLTIPS: Mindre enn 3,5 mål

SPILLSELSKAP: Betsson

Odds:

2.42
Betsson
SPILL NÅ

Semifinale: Finland – Tyskland

Wow, for en kamp! At Tyskland slo Sveits, som jeg har sett på som en av gullkandidatene i dette ishockey-VM! Men det kommer ikke helt ufortjent! Tyskland spilte utrolig bra mesteparten av tiden mot Sveits, som ikke klarte å finne sin flotte angrepshockey! Trist for Sveits, men jeg personlig synes dette var utrolig kult! Tyskland har mange undervurderte spillere i laget fra den innenlandske ligaen topp-ligaen, som er virkelig høy klasse!

Finland Slo Tsjekkia, som hadde flere gode sjanser til å utligne på slutten av kampen, men som dessverre ikke satt sjansene sine, til tross for NHL-proffene på laget! De gjør det meste riktig, men målscorerne i laget har fortsatt ikke funnet formen, så det er fortsatt mye å hente fra det finske laget!

For denne kampen tror jeg at under 3,5 mål kan være ett godt spill på Betsson! To lag som vil kjempe hardt og ønsker en plass i finalen samtidig som ingen av lagene er kjent for å score mange mål i dette verdensmesterskapet!

Jeg har en følelse av at denne kampen vil kunne være ganske stram og målrettet, så mindre 3,5 mål til 2,42 virker utrolig bra!

Jeg spiller dette fordi:

  • Semifinaler pleier ikke være målfylt ettersom lagene ikke tar store sjanser.

  • Hverken Finland eller Tyskland har scoret mye mål i dette verdensmesterskapet, men spilte veldig bra defensivt!

Spill mindre enn 3,5 mål hos Betsson!

Alle spilltips på ishockey-vm.com er ment for deg som er 18+. Spiller du for mye? Kontakt hjelpelinjen.no.