Velobet

KAMP: Finland – Canada

SPILLTIPS: Canada vinner

SPILLSELSKAP: LeoVegas

Odds:

2.55
Leovegas
SPILL NÅ

Finland – Canada

Ja, for en finale vi får dette ishockey-VM! Et Finland som har ventet lenge på finalen, men at Canada klarte å nå finalen hadde jag aldri trodd etter deres første kamper i gruppespillet.

De har gått fra elendig hockey, til å spille både smart og underholdende. Ingen kan si at de ikke fortjener å være i finalen! De spilte også utrolig smart mot Russland, der de fikk russerne til å se skikkelig dårlig ut på isen.

Finland er sterke og spilte veldig bra mot et sterkt Tyskland, men i denne kampen tror jeg faktisk Canada vil ta det! Henrique & Stecher vil nok være den avgjørende faktoren!

De har gått fra tøffe kamper til tøffekamper, og de har slått de beste nasjonene i sluttspillet! Nå tror jeg Canada bare tar Finland rett ut av finalen, ettersom de har har imponert mye mer nå i sluttspillet, enn det Finland har gjort!

Jeg syntes oddsen 2,55 hos LeoVegas på en Canada-seier er noe jeg må ta!
Canada som var nær å gå glipp av sluttspillet og plutselig er i finalen! De har en slags flyt i alt de gjør nå!

Jeg spiller Canada seier til 2.55 på leovegas av to grunner!

  • Canada har imponert meg mer enn Finland har gjort, og det kam fort bli en kamp der Canada gjør Finland dårlig! Jeg syntes Canada ser uovervinnelige ut etter sine seire mot både Russland og USA.

  • Finland vant sist VM mot Canada, men nå er Canada sugne på hevn. De har mye mer å spille for enn det Finland har.

Spill Canada som vinner hos LeoVegas!

Alle spilltips på ishockey-vm.com er ment for deg som er 18+. Spiller du for mye? Kontakt hjelpelinjen.no.