Sammenligne odds

Home/Sammenligne odds
Sammenligne odds2024-05-09T16:33:11+02:00

Vi i ishockey-vm.com skal sammenligne oddsene før VM og hvilke lag som har størst sjanse for å vinne JVM 2024. I løpet av turneringen vil vi sammenligne oddsen på hockey Junior-VM kontinuerlig for hver kamp, ​​slik at du enkelt kan sammenligne odds og spille på hockey U20-VM med de beste oddsene akkurat nå. Vi gjør dette ved å hente hjelp fra uavhengige partnere som vi samarbeider med og samle odds fra de største spillselskapene i 2024.

Sammenligne odds for vinnere av ishockey VM 2024

Landslag Unibet
🇨🇦 Canada 4.00
🇸🇪 Sverige 4.00
🇺🇸 USA 4.00
🇫🇮 Finland 8.50
🇨🇿 Tsjekkia 9.60
🇨🇭 Sveits 12.00
🇸🇰 Slovakia 36.00
🇩🇪 Tyskland 36.00
🇱🇻 Latvia​ 101.00
🇩🇰​ Danmark 201.00
🇳🇴  Norge 351.00
🇫🇷 Frankrike​ 501.00
🇰🇿​ Kasakstan 501.00
🇦🇹​ Østerrike 751.00
🇬🇧​ Storbritannia 751.00
🇵🇱​ Polen 751.00

Kampodds for Hockey-VM 2024

Junior-VM har blitt spilt på kanadisk jord tre år på rad, men nå skal neste runde spilles i Gøteborg, Sverige! Turneringen går fra 26. desember, med finalen den 5. januar.

Laget som vant den forrige JVM var Canada, som også er storfavoritter i JVM 2024. Canada er det laget som har vunnet flest titler på juniorsiden opp gjennom årene og nasjonen har ofte fordelen av å spille mot turnering på hjemmebane – men ikke denne gangen. Også USA, men også Finland og Tsjekkia er lag som vanligvis kan nå langt i mesterskapet.

Norge deltar i år i toppdivisjonen etter å ha vunnet 1A. De skal spille i gruppe B og møter Tsjekkia, USA, Slovakia, og Sveits. De spiller gruppekampene sine på Frölundaborg (også kalt Campus Frölunda).

 • 100% innskuddsbonus opp til kr 2000

 • Bonus of inskuddet må omsettes 5 ganger med minsteodds på 1,50

 • Les mer på regler og vilkår

Til SG Casino

18+. Velkomstbonusen gjelder kun for nye kunder. Minimumsinnskudd kr 200. Bonus is 100% of the value of the first deposit, but kr 2000 at the most. First deposit must be circulated once before the bonus can be activated. Bonus needs to be circulated within 30 days of activation. Hjelpelinjen.no. Spill ansvarlig.

 • Sett inn kr 500 – få kr 1000 ekstra

 • Bonus må omsettes 10 ganger med minsteodds på 1,40

 • Les mer på regler og vilkår

Til Unibet

18+. Velkomstbonusen gjelder kun for nye kunder. Minimumsinnskudd €10. Bonusen må aktiveres innen 14 dager etter registrering. Bonusen må omsettes innen 30 dager etter aktivering. Hjelpelinjen.no. Spill ansvarlig.

Velobet logo
 • 150% velkomstbonus opp til
  1000 €

 • Bonus og inskudd må omsettes 15 ganger på minst tre kamper, hver med odds på minst 1.30.

 • Les mer på regler og vilkår

Til Velobet

18+, velkomstbonusen gjelder alle nye kunder. Minimumsinnskudd 20 €. Maks bonus er 1000 €. Bonusen vil bli kreditert til kundens konto automatisk etter det første innskuddet er gjort. For å motta bonusen må du aktivere den manuelt før du plasserer innsatsen. Bonusen må bli omsatt innen 30 dager. Bonus og inskudd må omsettes 15 ganger på minst 3 arrangementer, hvert med en odds på minst 1,30. Hjelpelinjen.no. Spill ansvarlig. Tilbudet kan kun benyttes en gang.

Sammenligne odds for vinnere av U20-VM 2024

Landslag Bethard
🇨🇦 Canada 2.90
🇸🇪 Sverige 3.00
🇺🇸 USA 4.25
🇫🇮 Finland 6.00
🇨🇿 Tsjekkia 16.00
🇸🇰 Slovakia 41.00
🇨🇭 Sveits 61.00
🇩🇪 Tyskland 101.00
🇱🇻 Latvia 501.00
🇳🇴 Norge 751.00

Kampodds for Junior Hockey-VM 2024

Til hockey-VM 2023 er to ganske opplagte nasjoner storfavoritter: Canada og Finland. Canada har vunnet VM-gull 27 ganger, som er mer enn noen andre. Sist gang laget vant var i 2021, da de beseiret Finland i finalen 3-2 etter ekstraomganger. Canada hadde ingen god turnering i gruppespillet, men klarte å overraske alle og tok til slutt hjem gullet. Under 2022-mesterskapet møtte de to lagene hverandre igjen i finalen og da var det finnene som kunne ta hjem sitt fjerde gull på hjemmebane.

Under 2019-mesterskapet overrasket Finland de fleste da de beseiret Canada i den spennende finalekampen med 3-1 og viste at de er en lagmaskin som alltid kjører på. Den gangen hadde Finland praktisk talt ingen NHL-spillere, men viste at det ikke gjorde noe. Nå er det andre året på rad som vertsnasjon (etter at Russland mistet vertskapet) og har alle muligheter til nok en gang å løfte trofeet på arenaen i Tampere.

Det norske laget får sitt første VM under den nye treneren Tobias Johansson og har som mål å gjøre det bedre dette VM enn i det forrige, hvor de endte på 13. plass.

Et annet lag som vanligvis er i toppsjiktet er USA. Overraskende nok har laget ikke vunnet gull i VM siden 1960. Til tross for at nasjonen har hatt mange fine suksesser i VM, har det vært vanskelig å komme helt til finalen i turneringen. USA har tatt fem medaljer på 2000-tallet i VM, hvor alle var bronsemedaljer.

Vi må heller ikke glemme det tsjekkiske landslaget. Så sent som i 2022 kom nasjonen hele veien til medalje og er vanligvis en del av favorittene til å nå semifinalen nesten hvert år.

Sammenligne odds for vinnere av Ishockey-VM for kvinnerne 2024

I 2023 spiller de norske kvinnene i divisjon 1A. I fjor kom de på andre plass, bak Frankrike som rykket opp til toppdivisjonen. I år er det Østerrike, Kina (nyopprykket), Danmark (rykket ned fra toppdivisjonen), Nederland og Slovakia som venter i gruppen

I toppdivisjonen er ikke uventet Canada og USA store favoritter til gullet, da de historisk sett har deltatt i nesten alle finalene i turneringen. Et annet lag som har oppnådd suksess i både VM og OL de siste årene er Finland, som brøt den lange trenden med ideelle nordamerikanske lag i VM-sluttspillet da de vant sølv på hjemmebane mot USA våren 2019 .

Norge skal ha gode sjanser for å ta seg videre opp til toppdivisjonen.

VM for kvinner er utsatt pga covid i Kina. Ny dato er 20.- 26. august 2023.

Siste spilltips for Hockey U20-VM 2024

Last inn flere nyheter

Spillobjekt under hockey VM og JVM

De vanligste tingene å spille for under mesterskapet er hvilket lag som tar gullet med hjem. Odds for hvem som vinner VM eller JVM kommer alltid opp i god tid før turneringen starter med tippeselskapene. Når troppene deretter presenteres, kan du som spiller nøye sjekke hvilket lag du mener har størst sjanse for å vinne gullet. I løpet av turneringen kan du deretter studere hvordan oddsen endres, avhengig av hvor godt laget spiller.

I tillegg til å kunne satse på hvilket land som vinner verdensmesterskapet, kan tippeselskapene også tilby spill på om landet vinner en medalje under mesterskapet eller ikke. Oddsen for å vinne en medalje er lavere enn landet som vinner gull. Dette fordi du i denne spillformen har mye større sannsynlighet for at spillet sitter.

Før turneringen starter tilbyr tippeselskapene også spill på hvem du tror vinner skytterligaen i årets verdensmesterskapsturnering. Husk at nye NHL-spillere ofte kommer inn under turneringen, noe som betyr at navnene som er tilgjengelige å spille på endres etter hvert som tiden går.

For å kunne ha en så stor sjanse som mulig for å vinne når du spiller med odds, må du alltid sørge for å være godt informert om begge lag. Det er viktig å nøye sjekke hvilke spillere som kan gå glipp av kampen eller hvordan spillerne er i form. Under verdensmesterskapet, som er en kort turnering, er det derfor vanskelig å snu en negativ trend.

Et lag som spiller bra i begynnelsen av turneringen får ekstra selvtillit og går derfor vanligvis langt i turneringen. Sjekk alltid hvordan det har gått når lagene har møttes i tidligere kamper mellom hverandre, men også hva som skiller seg i dagens kamp mot den du sammenligner med. Hvis laget har plukket spillere fra NHL, kan lagoppstillingene variere, og det samme kan spillsystemet. Vær derfor forsiktig så du ikke trekker for store konklusjoner fra treningskampene som spilles før en verdensmesterskapsturnering.

Sammenligne odds under ishockey-VM 2023

Når du skal spille i en kamp under hockey VM, vil du alltid få så høye odds som mulig. Noe som ikke mange tenker på er at oddsen for et enkelt spill kan variere ganske mye mellom forskjellige spillselskaper. Derfor er det verdt å sammenligne oddsen før du satser. Ved å gjøre en oddssammenligning kan du se hvilket tippeselskap som tilbyr de beste oddsene på det nøyaktige alternativet du vil satse på. På den måten vil du ikke gå glipp av de største gevinstene.

Hvorfor sammenligne odds?

Å sammenligne oddsen for spillet du er interessert i å satse på, kan være direkte avgjørende for hvor mye penger du har muligheten til å ta med deg hjem. Jo høyere odds, jo mer penger vil du motta i utbytte på en mulig gevinst. Dette betyr at du vil spille med så høye odds som mulig.

Det koster ikke mer penger å satse på høyere odds enn på en lavere, noe som betyr at du bare får en økonomisk fordel ved å gjøre litt research før du begynner å spille. Dette kan sammenlignes med å velge et spillselskap basert på hvem som har den beste bonusen for øyeblikket.

Hvis du stadig vender deg til det tippeselskapet som har de beste oddsene, kan du enkelt registrere en konto hos en rekke tippeselskaper. For noen spillere kan dette sees på som en fordel, ettersom du har større mulighet til raskt å følge med på spill der oddsen midlertidig går opp. Man bør imidlertid alltid være på vakt hvis oddsen ser ut til å stige uvanlig mye. Dette kan være en indikasjon på at noe er galt, noe som kan føre til at spillet ditt blir erklært ugyldig til slutt.

Hvordan sammenligne odds på hockey VM

Hockey VM varer i en relativt kort periode, og da er det ekstra viktig å velge riktig spillfirma hvis du vil få mest mulig ut av pengespillet ditt. Ved å sammenligne oddsen for spillene du vil plassere, kan dine potensielle gevinster være større, og du vil da få mer penger tilbake som kan reinvesteres i nye spill.

Å sammenligne oddsen for hockey VM er viktig både når man snakker om spill i individuelle kamper, samt lengre spill som strekker seg gjennom hele turneringen. Du må også huske på at oddsen kan endres fra dag til dag, fra time til time, noe som betyr at selskapet som hadde de beste oddsene i går ikke trenger å ha det i dag.

Ekstra viktig å sammenligne odds i kombinasjonsspill

Å spille en kombinasjon av flere forskjellige odds på ett og samme selskap blir stadig mer populært i dag. Dette betyr at du pakker forskjellige spillobjekter for samme kamp, ​​noe som kan gi deg en større utbetaling hvis alle spill er på plass.

Et kombinasjonsspill lages ved å multiplisere oddsen for de forskjellige spillene, og her kan en forskjell i størrelsen på oddsen utgjøre en stor forskjell. Hvis du for eksempel skulle lage en kombinasjon av to odds med tippeselskap A som er 2,25 og 3,5, vil utbyttet være 7875 SEK hvis du satser 1000 SEK. Hvis oddsen for det samme spillet i stedet er 2.3 og 3.6 hos tippeselskap B, kan utbyttet ditt i stedet være 8 380 SEK.

🥇 Hvem er favoritter til å vinne Hockey-VM 2023?

🇳🇴 Hvilken odds har Norge på å vinne Hockey-VM 2023?

Odden er veldig høy for at Norge skal gå hele veien til topps. Opptil 251 er observert, mot 3,5 for at Finland eller Canada vinner.

👑 Hvem er favoritter til å vinne Norges gruppe (B) i hockey VM 2023?

Canada er uten tvil de med favorittstemplet på seg.

Live odds hockey VM og JVM

For de som i siste øyeblikk føler at de vil spille i en kamp, ​​tilbyr mange tippeselskaper liveodds på hockey VM. Disse kampene finner sted i løpet av kampen, og her endres oddsen for hvert lag basert på hva som skjer på isen. Å lage et lagmål resulterer vanligvis i høyere odds for motstanderlaget. Dette betyr at du kan ta med deg forskjellige store gevinster, avhengig av når du velger å satse. Derfor er det viktig å handle raskt når du finner en god posisjon å spille.

Å spille liveodds gir deg som spiller muligheten til enkelt å legge til en ekstra krone til en kamp som allerede har startet. Det kan være at favorittene i kampen har falt etter eller at du selv ser et spillmønster som du tror vil passe. Du kan spille live på kampen i alle enhetene som tippeselskapene tilbyr. Det kan dreie seg om å spille direkte fra datamaskinen eller mobilen eller gjennom betting selskapets app.

Tipping-selskapene er vanligvis veldig raske til å oppdatere hva som skjer i kampen, og du har for eksempel muligheten til å satse på spilleren som du tror scorer neste mål i kampen. Å spille live har fordelen at du kan gjøre analysen din i forbindelse med kampen. Du trenger ikke å lese så mye om loven før, fordi kommentatorene ofte gir deg god kunnskap.

Live odds under hockey VM er ofte utformet som spørsmål, hvor du kan satse på ting som hvem som vinner kampen, hvem som scorer neste, eller om det i det hele tatt blir flere mål i kampen. Disse oddsen presenteres vanligvis på TV-skjermen under spillet slik at du kan holde deg oppdatert om hvordan oddsen endres. Husk at oddsen som presenteres er knyttet til det tippeselskapet som sponser TV-selskapets kringkasting.

Oddsen for live-spill kan variere avhengig av hvilket spillselskap du bruker. Sjekk derfor alltid hvilket tippeselskap som tilbyr de beste oddsen akkurat nå, men husk at oddsen kontinuerlig justeres i løpet av kampen. I forbindelse med maktspill og når et lag velger å velge ut keeper, fjerner vanligvis selskapene oddsen. Skulle ingenting skje, vil muligheten til å spille live på kampen komme tilbake.

Boostet odds for hockey VM 2023

Siden det er stor interesse for kampene under verdensmesterskapet og JVM, tilbyr mange tippeselskaper ekstra høye odds for å tiltrekke spillere til dem. Dette oppsettet kan kalles boosted odds eller forhøyede odds. Gjennom en spesiell kampanje tilbys ekstra høye odds på en høyprofilert kamp. I mange tilfeller er det helt klart på forhånd hvilket lag som har størst sjanse for å vinne den valgte kampen, noe som gir deg en flott mulighet for ekstra premiepenger. Gevinstene kan utbetales av tippeselskapet i enten et gratis spill eller rene penger som du kan ta ut. Sjekk før du satser hva dette tilbudet handler om.

Når du satser på økte odds under hockey VM, må du huske at det kan være grenser for hvor mye du kan satse på en kamp. For eksempel kan det være en grense som sier at du ikke kan spille for mer enn 50 NOK. Men med den store summen som kan vinnes, er dette vanligvis ikke en hindring for spillerne. Forbedrede odds brukes av tippeselskapene for å virkelig vise at de gir tilbake til dine spillere. Sørg alltid for å lese vilkårene før du satser på de forsterkede oddsen.

 • 100% innskuddsbonus opp til kr 2000

 • Bonus of inskuddet må omsettes 5 ganger med minsteodds på 1,50

 • Les mer på regler og vilkår

Til SG Casino

18+. Velkomstbonusen gjelder kun for nye kunder. Minimumsinnskudd kr 200. Bonus is 100% of the value of the first deposit, but kr 2000 at the most. First deposit must be circulated once before the bonus can be activated. Bonus needs to be circulated within 30 days of activation. Hjelpelinjen.no. Spill ansvarlig.

 • Sett inn kr 500 – få kr 1000 ekstra

 • Bonus må omsettes 10 ganger med minsteodds på 1,40

 • Les mer på regler og vilkår

Til Unibet

18+. Velkomstbonusen gjelder kun for nye kunder. Minimumsinnskudd €10. Bonusen må aktiveres innen 14 dager etter registrering. Bonusen må omsettes innen 30 dager etter aktivering. Hjelpelinjen.no. Spill ansvarlig.