KAMP: Finland – Norge

SPILLTIPS: Finalnd vinner

SPILLSELSKAP: LeoVegas

Odds:

1.80
Leovegas
SPILL NÅ

Finland – Norge

Jeg tror Finland vil vise at de er et lag å regne med i dette verdensmesterskapet, til tross for en utrolig svak kamp mot Kazakhstan. Norge har spilt en god match mot Italia og vil dermed møte på isen med en større selvtillit enn finnene.

Finland viser allikevel noe jeg tror kommer til å bli en skikkelig god offensiv, samt utrolig gode keeperspill! Keeperspillet har også reddet Finland mange ganger mot USA. Du merker så tydelig hvordan et godt keeperspill sprer seg til hele laget. Det gir virkelig en ekstra sikkerhet!
Norge vant som forventet mot Italia og scoret 4 mål, men det var også Italia vi møtte. Du kan ikke trekke noen store konklusjoner fra den kampen. Du la merke til hvordan nordmennene i mange deler av kampen bare gikk på skøyter uten å presse eller jobbe skikkelig.

Siden Finland er store favoritter for denne kampen, er det ingen verdi i å spille seier for Finland! Imidlertid tror jeg det er en veldig god spillverdi i handikap på finnene i dag!

En odds for at Finland vinner med -2,5 ovcer Norge ligger per nå på Leovegas til 1,80. Det er på papiret en enorm forskjell mellom lagene, og Norge skal egentlig ikke ha noen sjanse! Finland med sin skarpe offensiv i kombinasjon med sin trygghet bakover, så tror jeg Norge vil ha det veldig vanskelig mot dette Finland!

Finland vinner med -2,5 i handikap

  • Finland er svært sterke fremover

  • Godt keeperspill, Norge sliter med å sette mål på gode målvakter

  • Klasseforskjellen mellom lagene. Norge skal ikke ha noen sjanse.

Spill Finland som vinner hos LeoVegas!

Alle spilltips på ishockey-vm.com er ment for deg som er 18+. Spiller du for mye? Kontakt hjelpelinjen.no.