KAMP: Norge – Canada

SPILLTIPS: Norge vinner med 3- mål i handicap

SPILLSELSKAP: LeoVegas

Odds:

2.20
Leovegas
SPILL NÅ

Canada – Norge

Hva skal vi si om Canada? Dette verdensmesterskapet kan være det verste jeg noensinne har sett av det kanadiske laget!
Ingen gang eller flyt i spillet, de spiller altfor hardt og kompliserer det i mange farlige situasjoner. Noe som har resultert i at de ikke har scoret noen mål! Det ble lagt merke til i kampen mot Tyskland at Canda er helt under isen!
Dette er en veldig farlig kamp om de vil komme seg til sluttspillet, Så vi vil nok se et veldig desperat og ivrig Canada mot Norge!

Norge da? Ja, vi kan spille uten press og hvilket lag vil ikke ødelegge for Canada?
Jeg tror at hvis Canada kjemper hardt, så vil Norge sloss minst like hardt tilbake!

Forståelig nok er Canada favoritter, men synes Norge spilte utrolig godt mot Finland og ga dem faktisk en skikkelig tøff kamp! Finland måtte virkelig sloss om seieren!

Jeg tror faktisk at Norge virkelig vil gjøre noe mot Canada, som «må vinne» denne kampen. De har kniven i strupen og møter et Norge som bare kan gå ut og spille avslappet. Så jeg fant et utrolig interessant spill for denne kampen!

Jeg spiller en Norgesseier, men med en 3-måls handicap. 0-3, hvilket betyr at Norge starter med 3-0 til 2.20 på LeoVegas

Jeg spiller 3-måls handicap Norge av tre grunner!

  • Canada har vært elendig under hele verdensmesterskapet, og nå har de en «må-vinne-kamp».

  • Norge skal ut og kjøre helt uten press. Er det noen gang en tid for Norge å slå Canada i VM, så er det nå! Canada er helt under isen.

  • I Norges siste kamp mot Finland, synes jeg vi viste mye bedre takter enn det Canada gjorde mot Tyskland. Canada kan godt ha endret holdning til denne kampen, men spillet låser seg ofte når du vil noe for mye.

Spill Norge som vinner hos LeoVegas!

Alle spilltips på ishockey-vm.com er ment for deg som er 18+. Spiller du for mye? Kontakt hjelpelinjen.no.