KAMP: Norge – Tyskland

SPILLTIPS: Tyskland vinner

SPILLSTOPP: 20:45

SPILLSELSKAP: Betsson

Odds:

1.72
Betsson
SPILL NÅ

Norge – Tyskland

Jeg synes den norske troppen ser ganske interessant ut. Det er mye rutine og erfaring i den norske troppen! Spillere som Mathis Olimb, Tommy Kristiansen, Mats Rosseli Olsen og Ken Andre Olimb for bare å nevne noen, også har vi også tre gode keepere.

Hvis vi ser på den tyske troppen, er de fleste fra den tyske ligaen. Tyskland fikk en NHL-forsterkning i Tobias Rieder som spiller i Buffalo, som de fleste vet gjorde en skikkelig elendig sesong! Ellers er det et veldig interessant lag! Ta en spiller som Leo Pföderl, han scoret 20 mål for Berlin i løpet av sesongen. Samme med John Peterka som også scoret over 20 mål i løpet av sesongen! Videre må vi heller ikke glemme at Moritz Seider er på bakstreken. Han kommer fra en virkelig god sesong i Rögle og ble valgt ut som Årets back i SHL.

Norges tropp er som sagt veldig rutinemessig og erfaren. Men hvem vil score målene? Mathias Trettenes kanskje? Norge har nå laget noen virkelig gode kamper før verdensmesterskapet, mens tyskerne har blanda drops i mine øyne. Men hva som har skjedd før verdenscupen, spiller egentlig ingen rolle! Det begynner nå for alvor, og jeg er klar for det!

De norske spillerne kjenner også hverandre godt og vil definitivt gjøre det tøft for mange lag, men jeg har en følelse av at tyskerne blir litt for sterke!

Jeg synes å spille på en tysk seier til 1,72 for øyeblikket, ser veldig bra ut! Det blir definitivt en jevn kamp, ​​men jeg tror tyskerne vinner av tre grunner.

  • Gode spillere! Vi må ikke glemme at noen av spillerne deltok og tok et OL-sølv.

  • Sterkere tropp enn Norge!

  • Hvis tyskerne skal komme til sluttspillet, så er dette en må-se kamp!

Spill Tyskland som vinner hos Betsson!

Alle spilltips på ishockey-vm.com er ment for deg som er 18+. Spiller du for mye? Kontakt hjelpelinjen.no.