Photo: Christian Örnberg / BILDBYRÅN /

Canada-talent med dobbel scoring i kveldens generalprøve

I kveldens oppgjør møtte Norge Danmark på isen i revansjeoppgjøret fra gårsdagens 4-3 seier i norsk favør. Dette er siste kamp og dermed Norges generalprøve før ishockey VM smeller i gang om bare noen få dager. 

Spennede returoppgjør

Gårsdagens kamp var utrolig jevn med en norsk drømmescoring på overtid som sikret 4-3 seier. I kveldens kamp viste de norske gutta hvor skapet skulle stå fra starten av. Til tross for en målløs første periode satt Norge 3 mål i andre periode og et i siste. En drømme kamp før VM, for laget i sin helhet og særlig det nye tilskuddet. 

Unggutten Emilio Pettersen satt inn to for Norge i sin andre kamp for landslaget og kan bli en viktig brikke i kampen om VM-sluttspillet. Talentet som nå er på utlån fra NHL-laget Calgary ble hentet inn i siste liten før VM, og fikk nå satt godformen i siste liten. 

Viktig generalprøve før VM

Dette var en utrolig viktig kamp for Norge. Både for å starte gruppespillet i VM mot Tyskland med god selvtillit og få inn noen ekstra treningstimer og erfaring innad i laget. Mange norske spillere i Fjordkraft ligaen har hatt mangel på treningstider og kamper grunnet en amputert sesong.