Photo: Bildbyrån

Lilleberg tilbake i VM-troppen

Det var under den frustrerende kampen at den norske forsvarsspilleren Emil Lilleberg pådro seg en utestengelse etter brudd på IIHF Playing Rule #124-Checking to the Head or Neck.

Hendelsen skjedde under andre periode etter 22:52, i Norges match mot Tyskland den 22.mai, og dersom du så kampen husker du kanskje hendelsen. 

Lilleberg fikk ingen direkte utestengelse utenom 2+10 minutter, men både vi her hjemme og publikum reagerte på hendelsen, og det gjorde tydeligvis dommerpanelet også. Lilleberg mistet derfor Norges kamp mot Italia etter avgjørelsen om en kamps utestengelse. Heldigvis tok Norge en leken 4-1 seier mot Italia, og den unge forsvarsspilleren er nå tilbake på isen mot Finland i kveld. 

Det er utrolig viktig å ha alle spillere på benken i en så viktig kamp som dette. Finland er utrolig gode, og skal slå Norge, men etter et tap mot Kasakhstan kan Norge utnytte en dårlig selvtillit til å gjøre det litt mer spennende enn Finland ønsker. 

Det gjenstår bare å se. Norge spiller i kveld klokken 19:15 på Viasat 4 og Viaplay. 

Ønsker du å lese mer om ishockey VM? Sjekk oss ut på ishockey-vm.com

Vi oppfordrer også alle til å delta i morsomme og lærerike diskusjoner i våre kommentarfelt! Her kan du stille spørsmål eller dele tanker rundt ishockey-VM!

HEIA NORGE!!!