Velobet

Photo: Bildbyrån

Viktig seier for de norske gutta i gårsdagenskamp mot Danmark

I går møtte de norske gutta på isen mot Danmark i Rødovre Centrum Arena. Kampen ble utrolig spennende og kanskje litt mer spennende enn mange skulle ønske. I tillegg til dette, fikk unggutten Mathias Emilio Pettersen og Ole Julian Bjørgvik Holm sine debuter for landslaget. 

Spennende perioder

1.periode, I de første 20 var Norge det beste laget med flotte scoringer fra både Tommy Kristiansen og Eirik Salsten. Det så lenge ut til å bli en norsk enveiskjøring ut perioden, men like før slutt satte Mikkel Bødker en redusering, og stillingen sto 2-1 inn i andre periode.  

I 2.periode fikk danskene snudd skuta og var det bedre laget med to scoringer. Dette ga kampen en kjip vri for de norske gutta, som nå må jakte en redusering inn i siste periode. 

Heldigvis fikk Magnus Henriksen en tidlig redusering i den siste periode. Stillingen stod dermed 3-3 da siste periode var spilt. Her var det en ordentlig spenning frem til Emil Lilleberg ga Norge seieren med en etterlengtet scoring. Kampen endte 4-3 til Norge. 

Nytt liv i laget

Dette var en viktig kamp både med tanke på kveldens omkamp, som går klokken 19.00 på TV2 Sport, men også i forhold til den forrige kampen mellom lagene. Her ga danskene oss rundjuling på isen og vant med en overlegen 4-0 seier. 

Ny kamp i kveld

I kveld er det duket for ny kamp mellom lagene og det blir et spennende møte. Kampen kan som sagt ses på TV2 Sport klokken 19.00 i dag, men du vil også kunne finne en kort oppsummering fra kampen her på ishockey-vm.com dersom du ikke har mulighet til å følge kampen direkte.