Photo: Bildbyrån

Norge tapte 5-1 mot Tyskland i den første kampen av ishockey-VM 2021

Etter en sterk 9-2 seier i går mot Italia, gikk Tyskland inn i sin neste kamp mot Norge med stor selvtillit. Til tross for enkel motstand mot Italia merket tyskerne raskt at nordmennene ikke skulle gi seg så lett. Første periode var utrolig spennende, og Norge dominerte store deler av spillet. Det så ut til å bli en målløs omgang før tyskland fikk flakset seg til et mål via en spillers skøyte og deretter en retningsendring i en norsk kølle. Deretter var stillingen 1-0 inn i 2 periode. 

Andre periode skulle være norsk, men etter en halvdårlig scoring under Tysk powerplay, var kampen egentlig over for Norge. Unggutten Mathias Emilio Pettersen hadde en utrolig bra kamp med mange sjanser og fint spill. Til tross for dette satte tyskerne inne 3 nye mål, mens Norge kun fikk 1. 

Stillingen endte 5-1 etter 3 perioder spilt, og Tyskerne fikk en rettferdig seier, men kanskje en litt urettferdig ledelse tidligere i kampen. Dersom Norge hadde satt det første målet eller utlignet i andre periode, kunne vi sette en helt annan match. Dessverre gikk det ikke slik, og Norge må nå snu humøret og sette inn støtet mot Italia, som starter i morgen klokken 11:15 på Viasat 4 og Viaplay.

Dersom du derimot fulgte vårt spilltips før kampen er du nok ganske glad nå!

Vi gleder oss til å se de norske gutta knuse Italia i morgen

Highlights fra dagens kamp